Kansen bieden aan leerlingen en studenten die afgestemd zijn op hun mogelijkheden en talenten. Dat is passend onderwijzen. Heb jij een grote diversiteit aan leerlingen en studenten in de klas en daarom behoefte aan scholing en ondersteuning in passend onderwijzen? Volg dan de Topopleiding Master Educational Needs.
Deeltijd Master Educational Needs: studenten in overleg tijdens een les

De deeltijd Master Educational Needs geeft je een wetenschappelijke en orthopedagogische verdieping met de focus op passend onderwijzen. De opleiding sluit goed aan als vervolg op een bachelor lerarenopleiding. Je kunt de opleiding volgen in Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Arnhem, Maastricht en Vlissingen.

Handig om te weten

Aanmelddeadline 1 september 2019
Start 3 september 2019
Lesdata 1 dag per week, de lesdag verschilt per studielocatie
Studie-investering Circa 20 uur per week (bijeenkomsten, zelfstudie, opdrachten in praktijk)
Collegegeld € 1912 (vrij van btw)

Dit is het minimale collegegeldtarief. Bereken welk tarief voor jou geldt.

Locatie Ruitenberglaan 27 Arnhem, Jan Tooropstraat 136 Amsterdam, Johanna Westerdijkplein 75 Den Haag, Edisonweg 4 Vlissingen, Onderstestraat 29 Houthem Valkenburg, Padualaan 97 Utrecht
Diploma Master of Education
Toelating Bekijk de toelatingseisen
01
Master Educational Needs, tijdens de opleiding

Tijdens de opleiding hbo Master Educational Needs

Binnen de Master Educational Needs maak je een keuze uit de specialisaties: gedrag, leren, begeleiden, diversiteit, jonge kinderen, vo/mbo/hbo, nieuwkomers en leidinggeven. Je kiest op basis van jouw interesses en ambities. Daarnaast doe je een praktijkgericht en wetenschappelijk onderzoek dat toegespitst is op jouw eigen werksituatie.

02
Master Educational Needs, carriereperspectief

Aan de slag als gedragsspecialist

Je wordt opgeleid om leerlingen met complexe problemen adequaat te begeleiden en om met ouders en hulpverleners als volwaardige partner samen te werken. Ook ga je aan de slag met de beleidsontwikkeling van jouw organisatie op het gebied van passend onderwijs.

Aanmelden

Zin om te beginnen met deze opleiding? Bekijk dan meteen hoe je je aanmeldt.

Open avond 13 november

Kom dinsdagavond 13 november naar onze open avond in Utrecht. Je bent welkom tussen 18.00 en 21.00 uur.

Persoonlijke leerroute Master Educational Needs

Bij Hogeschool Utrecht studeer je flexibel. Samen met je studieadviseur bepaal je jouw eigen studietempo, de volgorde van modules en je toetsmomenten. Bij de start van de opleiding bepaal je samen met je studieloopbaanbegeleider hoe je examenpakket eruit gaat zien. Zo kun je je studie afstemmen op je interesses, ambities en je werk- en privésituatie.


Losse modules

Wil je je verder professionaliseren, maar weet je niet zeker of je een hele masteropleiding wilt doen? Dan kun je er ook voor kiezen om een of enkele module(s) los te volgen.


Kosten

Ben je benieuwd naar de kosten voor de opleiding Master Educational Needs? In de collegegeldmeter bereken je eenvoudig hoeveel collegegeld je betaalt.


Waarom deze opleiding bij de hu?

  • Praktijkgericht

    De Master Educational Needs kreeg in 2017 het predicaat topopleiding omdat studenten de opleiding waarderen onder andere vanwege de praktijkgerichtheid en de inhoudelijke deskundigheid van de docenten. Jouw praktijksituatie staat tijdens de opdrachten centraal.

  • Studeren in eigen tempo

    Je maakt een ideale combinatie van studie, werk en privé door bij elke module eigen leerdoelen te stellen. Elke module is weergegeven in een online leeromgeving, waardoor je zelf mee bepaalt waar en wanneer je studeert.

  • Voldoe aan de grote vraag

    Omdat er grote vraag is naar leraren met een master degree heb je grote kans op een plek waar je graag wilt werken.

Master Educational Needs, Foodcourt Padualaan 101

Interesse in de master educational needs?

Neem contact met ons op