De HU volgt de (inter)nationale ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet. Op advies van het RIVM is de open dag van 14 maart geannuleerd. Voor de HU zijn de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid leidend. Kijk op onze webpagina over het Coronavirus voor meer informatie.

We vinden het erg vervelend voor je dat we je niet konden ontmoeten op de open dag op 14 maart. Omdat we snappen hoe belangrijk het is om de sfeer te proeven en vragen te stellen aan docenten en studenten, zijn we druk bezig met online alternatieven. Houd deze pagina goed in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Maak een alert aan en ontvang een bericht zodra er meer bekend is.

Veelgestelde vragen

Er komen veel vragen binnen over de open dag, meeloopdagen, proefstuderen, studiekeuzecheck en matching. Logisch! Hieronder vind je de meestgestelde. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@hu.nl

Helaas kunnen we deze vraag nog niet beantwoorden. We zijn druk bezig met online alternatieven, maar het duurt even voordat we ook echt zo ver zijn. 

We zijn druk bezig met online alternatieven, maar kunnen nu nog niks aanbieden. Zodra er een alternatief is, krijg je bericht. Houd je mail dus in de gaten.

Heb je de opleidingsinformatie op de website doorgelezen en heb je nog vragen over de inhoud van de opleiding? Mail je vraag naar info@hu.nl, bel met 088 481 81 81 (werkdagen tussen 9.30 en 16.30 uur) of app naar  06 34101698. Wij helpen je graag verder.

De aanmelddeadline voor voltijd-opleidingen is 1 juni. Meer informatie over aanmelden vind je op deze pagina

De studiekeuzecheck bestaat uit een digitale intake, een matchingsdag of andere studiekeuzecheck-activiteit en een (niet-bindend) studiekeuzeadvies. De digitale intake ontvang je automatisch na je aanmelding. Deze kun je gewoon invullen. Meer weten over de studiekeuzecheck? Lees verder.

De meeste matchingsdagen die waren gepland voor maart en april schuiven door naar juni. Op dit moment zijn we aan het kijken in welke vorm de matchingsdagen worden aangeboden. Zodra hier meer over bekend is, ontvang je per mail meer informatie.


Hulp nodig bij je studiekeuze?

Maak kennis met de campus, onze vloggers en de stad!

Neem contact met ons op