Is het tijd voor een nieuwe stap in je carrière? Op zoek naar een deeltijdopleiding, cursus, masteropleiding, -module of leergang die jou klaarstoomt voor een goede start in een nieuwe sector? Kom dan naar de open avond. Je ontmoet er docenten en kunt meteen al je vragen stellen.

Kom naar de open avond

Maak een alert aan voor de open avond op 11 juni 2019. Je ontvangt van ons dan een mailtje zodra je je kunt aanmelden voor de open avond.

Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past, zodat je werk, privé en je opleiding goed met elkaar kunt combineren. Je kunt je persoonlijke situatie bespreken met docenten van de opleidingen die je aanspreken. Je weet daarna precies welke opleiding ook echt de perfecte mogelijkheden biedt voor jouw carrière. Vaak zijn er ook maatwerktrajecten beschikbaar, helemaal toegespitst op jouw leerdoelen.

Wil je liever een voltijd bacheloropleiding volgen? Kom dan naar één van onze open dagen.

Kom naar de open avond 

Wil je een deeltijd bacheloropleiding, master of cursus volgen aan Hogeschool Utrecht en zit je vol vragen? Kom dinsdag 11 juni, dinsdag 12 november 2019, dinsdag 21 april of dinsdag 9 juni 2020 van 18:00 tot 21:00 naar de open avond. 

Paulien Koster

"Ik bezocht tijdens de open avond een presentatie over de pabo. Deze werd gegeven door de coördinator van het eerste jaar van de pabo en zij heeft al mijn vragen beantwoord." "

Paulien Koster Pabo deeltijd, jaar 1
Lotte Esveldt

"Door de open avond ben ik erachter gekomen dat de opleiding in Utrecht een mix is tussen de sociale kant en de zakelijke kant van HRM. Precies wat ik zocht!"

Lotte Esveldt Human Resource Management, jaar 1

Neem contact met ons op