Is het tijd voor een nieuwe stap in je carrière? Op zoek naar een deeltijdopleiding, cursus, masteropleiding, -module of leergang die jou klaarstoomt voor een goede start in een nieuwe sector? Kom dan naar de open avond. Je ontmoet er docenten en kunt meteen al je vragen stellen.

Kom naar de open avond

Meld je aan voor de open avond van 19 maart 2019.

Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past, zodat je werk, privé en je opleiding goed met elkaar kunt combineren. Je kunt je persoonlijke situatie bespreken met docenten van de opleidingen die je aanspreken. Je weet daarna precies welke opleiding ook echt de perfecte mogelijkheden biedt voor jouw carrière. Vaak zijn er ook maatwerktrajecten beschikbaar, helemaal toegespitst op jouw leerdoelen.

Wil je liever een voltijd bacheloropleiding volgen? Kom dan naar één van onze open dagen.

Deelnemende opleidingen

Klik op onderstaande button om te zien welke opleidingen deelnemen aan de open avond op 19 maart.

Bekijk de deelnemende opleidingen

Staat jouw opleiding niet in de lijst van deelnemende opleidingen? Neem dan voor meer informatie direct contact op met de opleiding via de opleidingspagina. Bekijk het totaalaanbod deeltijd, duaal en cursussen.

Overige informatie


Tijdens de open avond zijn er verschillende programmablokken die je per opleiding kunt bijwonen. Het programma wordt een week voor de open avond bekendgemaakt op deze pagina.

Tijdens de open avond op 19 maart ben je welkom op de volgende locaties op De Uithof in Utrecht:

Het Seminarium voor Orthopedagogiek hanteert afwijkende tijden voor deze open avond:

Let op: op de overige locaties van het Seminarium voor Orthopedagogiek vinden op 19 maart geen voorlichtingen plaats.

Bereikbaarheid Utrecht

  • Je kunt beide locaties goed bereiken met het openbaar vervoer, via bushaltes Botanische Tuinen of Padualaan. Of kom op de fiets.
  • Kom je liever met de auto? Houd er rekening mee dat het druk is in de avondspits. Je kunt (betaald) parkeren op de parkeerterreinen van de Padualaan, Sorbonnelaan of in de parkeergarage Cambridgelaan.
  • Je kunt ook betaald parkeren op het Transferium P+R De Uithof aan de A28. Vanaf afrit 2 rijd je direct de parkeergarage in. Neem vervolgens de bus en stap uit bij halte Botanische Tuinen of Padualaan.

Nadat je je hebt aangemeld voor de open avond, ontvang je een bevestiging waarin staat op welke locatie je die avond welkom bent.

Klik op onderstaande button om je aanmelding te bekijken of te wijzigen.

Kom naar de open avond 

Wil je een deeltijd bacheloropleiding, master of cursus volgen aan Hogeschool Utrecht en zit je vol vragen? Kom dinsdag 19 maart, dinsdag 11 juni, dinsdag 12 november 2019, dinsdag 21 april of dinsdag 9 juni 2020 van 18:00 tot 21:00 naar de open avond. 

Paulien Koster

"Ik was vooral nieuwsgierig hoe de opleiding precies in elkaar zat, en wilde weten of ik tijdens de opleiding kon overstappen naar de voltijdopleiding, als ik de deeltijdopleiding toch te heftig zou vinden."

Paulien Koster Pabo deeltijd, jaar 1
Lotte Esveldt

"Door de open avond ben ik erachter gekomen dat de opleiding in Utrecht een mix is tussen de sociale kant en de zakelijke kant van HRM. Precies wat ik zocht!"

Lotte Esveldt Human Resource Management, jaar 1

Neem contact met ons op