Je wilt groeien als professional en het beste uit jezelf halen. Mooie doelen, maar hoe pak je zoiets aan? Best lastig, zeker in combinatie met je werk of gezin. We begrijpen dat je graag wilt weten wat past bij jouw situatie. Daarom organiseren we online open avonden. We helpen je graag bij het maken van de juiste studiekeuze, gewoon vanuit huis! Of proef de sfeer tijdens onze kennismaakevents op locatie. 

Van 14 tot en met 22 november 2024 organiseren we onze volgende online open avonden. Wil je op de hoogte blijven? Maak een alert aan en ontvang een bericht zodra je je kunt inschrijven.

Wat kun je verwachten?

  • Live presentaties waarin je kennis maakt met onze deeltijd- en masteropleidingen.
  • Meer informatie over praktijkgericht studeren en ons flexibel onderwijs.
  • Advies van onze docenten en studenten. Je kunt je vragen direct in de chatsessie stellen.

Elke opleiding heeft een eigen programma. Het aanbod kan dus variëren.

Kennismaken op locatie

Heb je je online georiënteerd en wil je ons ook graag persoonlijk ontmoeten? Dat kan! Een aantal opleidingen organiseert een studiekeuze-event op locatie.

Meld je direct aan

Hoe werkt een open avond?

Je volgt de open avond via Microsoft Teams. De precieze datum en starttijd van een open avond is afhankelijk van de opleiding. Deze informatie vind je op de aanmeldpagina die een paar weken voor de start van de open avond online komt te staan. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail. Uiterlijk één dag voor het evenement ontvang je een mail met een link naar het event in Microsoft Teams.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met info@hu.nl. Wij helpen je graag verder!

Als de opleiding er niet tussen staat, is er op dit moment geen open avond gepland. Houd deze website in de gaten om te kijken of er nog data bijkomen. Heb je specifieke vragen? Neem contact op met het Klantcontactcentrum, via info@hu.nl.

Je meldt je aan via de aanmeldbutton bovenaan deze pagina. Eén dag voor de online open avond ontvang je een mail met een link naar Microsoft Teams. Daarmee heb je toegang tot het evenement. Om de voorlichting goed te kunnen volgen, hebben we een paar tips:

  • Gebruik bij voorkeur je laptop of pc. Heb je een Windows-laptop of pc met Chrome of Edge? Dan hoef je Microsoft Teams niet te downloaden. Je kunt deelnemen via het web.
  • Kies voor 'deelnemen als gast’. De naam die je opgeeft is zichtbaar voor de andere deelnemers.
  • Zet je microfoon en camera uit.
  • Heb je vragen? Stel ze via de chat.

De presentatie wordt niet standaard naar alle aanmelders verstuurd. Neem via info@hu.nl contact op met het Klantcontactcentrum om te kijken wat er mogelijk is.

Nee, er worden geen opnames gemaakt.

Kijk of de opleiding op andere data nog een open avond aanbiedt. Is dat niet het geval? Neem via info@hu.nl contact op met het Klantcontactcentrum om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

In 2024 staan de online open avonden gepland van 14 tot en met 22 november. In 2025 organiseren we deze events van 29 januari tot en met 7 februari en van 2 tot en met 12 juni.

Student achter laptop in klaslokaal

Flexibel studeren

Bij de HU studeer je flexibel. Daardoor is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Je volgt innovatief en eigentijds onderwijs en leert in je eigen tempo.

Twee bezoekers aan de HU vragen een student om hulp

Op zoek naar een voltijdopleiding?

De open avond is voor deeltijd- en duale bacheloropleidingen, deeltijd Associate degree-opleidingen, masters en cursussen. Wil je een bachelor- of Associate degree-opleiding in voltijd volgen? Kom dan naar de open dag.

Lees meer

Heb je nog vragen?