Is het tijd voor een nieuwe stap in je carrière? Op zoek naar een deeltijdopleiding, cursus, masteropleiding, -module of leergang die jou klaarstoomt voor een goede start in een nieuwe sector? Kom dan naar de open avond. Je ontmoet er docenten en kunt meteen al je vragen stellen.

Kom naar de open avond

Maak een alert aan voor de open avond op 19 maart 2019. Je ontvangt van ons dan een mailtje zodra je je kunt aanmelden voor de open avond.

Tijdens de open avond bekijk je welke deeltijdopleiding het best bij je past, zodat je werk, privé en je opleiding goed met elkaar kunt combineren. Je kunt je persoonlijke situatie bespreken met docenten van de opleidingen die je aanspreken. Je weet daarna precies welke opleiding ook echt de perfecte mogelijkheden biedt voor jouw carrière. Vaak zijn er ook maatwerktrajecten beschikbaar, helemaal toegespitst op jouw leerdoelen.

Wil je liever een voltijdopleiding volgen? Kom dan naar één van onze open dagen.

Programma

Op de open avonden zijn er verschillende programmablokken die je per opleiding kunt bijwonen.

  • Onze enthousiaste docenten en opleidingsadviseurs staan klaar om je persoonlijke situatie met je door te nemen. 
  • Diverse opleidingen geven presentaties gedurende de avond.
  • Krijg antwoorden op al je vragen over kosten, toelatingsvoorwaarden en aanmelden.

Het programma wordt een week voor de open avond bekendgemaakt op deze pagina.

Kom naar de open avond 

Wil je een deeltijd bacheloropleiding, master of cursus volgen aan Hogeschool Utrecht en zit je vol vragen? Kom dinsdag 19 maart 2019 of dinsdag 11 juni 2019 van 18:00 tot 21:00 naar de open avond. 

Paulien Koster

"Ik was vooral nieuwsgierig hoe de opleiding precies in elkaar zat, en wilde weten of ik tijdens de opleiding kon overstappen naar de voltijdopleiding, als ik de deeltijdopleiding toch te heftig zou vinden."

Paulien Koster Pabo deeltijd, jaar 1
Lotte Esveldt

"Door de open avond ben ik erachter gekomen dat de opleiding in Utrecht een mix is tussen de sociale kant en de zakelijke kant van HRM. Precies wat ik zocht!"

Lotte Esveldt Human Resource Management, jaar 1

Locaties

Op de open avonden ben je welkom op twee locaties op De Uithof in Utrecht: Padualaan 97 en Padualaan 101. Nadat je je aanmeldt voor opleidingen op de open avond, ontvang je een bevestiging waar instaat op welke locatie je die avond terecht kunt.

Bereikbaarheid van de HU in Utrecht

  • Je kunt beide locaties goed bereiken met het openbaar vervoer, via bushaltes Botanische Tuinen of Padualaan. Of kom op de fiets. 
  • Kom je liever met de auto? Houd er rekening mee dat het druk is in de avondspits. Je kunt (betaald) parkeren op de parkeerterreinen van de Padualaan, Sorbonnelaan of in de parkeergarage Cambridgelaan.
  • Je kunt ook betaald parkeren op het Transferium P+R De Uithof aan de A28. Vanaf afrit 2 rijd je direct de parkeergarage in. Neem vervolgens de bus en stap uit bij halte Botanische Tuinen of Padualaan.

Neem contact met ons op