Bij de HU staan ontwikkeling van medewerkers, loopbaanvorming en aandacht voor resultaten centraal. Daarom bieden we een uitgebreid ontwikkelaanbod voor individuele medewerkers, teams en leidinggevenden. We zijn immers een lerende organisatie.

Professionele en persoonlijke groei

Via een jaarlijkse cyclus gaan we met elkaar in gesprek om te achterhalen waar jouw behoeften en ambities liggen. Onze Learning & Development-programma's zijn ontworpen om de gewenste professionele en persoonlijke groei te ondersteunen. Maar ook het ontwikkelfestival, de HU Zomerboost en een veelzijdig intern opleidingsaanbod dragen hieraan bij. Persoonlijke begeleiding is mogelijk met onze coaching en mentoringprogramma's.

Leiderschapsontwikkeling

Ontsluit en versterk jouw leiderschapspotentieel met onze uitgebreide leergangen, inspirerende leidinggevende dagen en innovatieve leiderschapsmodules.

Teamontwikkeling

Teams zijn van vitaal belang voor onze organisatie. Teamcoaches staan klaar om jouw team te helpen in de ontwikkeling met teamontwikkelingsinterventies en teamcoachtrajecten. Of ontdek de unieke talenten van jouw team met de Talent Motivatie Analyse.

Bekijk de eerste 5 of ga naar alle vacatures

Alle vacatures

"Ik ben heel dankbaar dat de HU mij deze kans heeft gegeven"

Yvonne Duivenvoorde Docent en (leerteam)coach
Foto van Fatima Aroug

"Je eigen ontwikkeling staat hier centraal"

Fatima Aroug Teamleider Verpleegkunde
WerkenbijHU Joost Veerman

"Ons product is het diploma van jonge mensen die de toekomst van Nederland gaan vormgeven."

Joost Veerman Enterprise architect

Voor algemene vragen over werken bij de HU

Hogeschool Utrecht Resourcecenter