Ga je solliciteren op een HU vacature? Bij elke sollicitatie die wij binnenkrijgen, volgt een zorgvuldige sollicitatieprocedure. Zien we een match? Dan willen we je graag goed leren kennen, om er zeker van te zijn dat jij en de HU bij elkaar passen.

Jouw sollicitatie bij de HU

Volg de onderstaande sollicitatieprocedure.

 1. Solliciteren

  Nadat je bij ons hebt gesolliciteerd via de sollicitatiebutton op onze website, ontvang je een ontvangstbevestiging per mail.

 2. Kennismaken

  Wanneer we een match zien tussen jouw sollicitatie en de vacature, nodigen we jou uit voor een eerste (online) gesprek. Een uitnodiging betekent dat we verder willen verkennen of we bij elkaar passen. Wij zijn benieuwd of jouw kennis en ervaring aansluiten bij onze ambities maar natuurlijk ook of de rol past bij wat jij zoekt.

 3. Verdiepen

  In een tweede gesprek gaan we dieper in op je toekomstige baan en je competenties. Het kan ook zijn dat je gevraagd wordt om een proefcollege te geven als het een docentenrol betreft.

 4. Aanstellen

  Zijn we allebei enthousiast dan doen we je een aanbod op basis van onze arbeidsvoorwaarden. Deze kan je ook al terugvinden op onze website. Omdat werken bij Hogeschool Utrecht een maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich meebrengt, zullen we je vragen om onder andere een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Sollicitatiecode

De HU wil een zo eerlijk en open mogelijke behandeling creëren voor sollicitanten. Lees hierover meer in de HU sollicitatiecode (opent PDF).

onze vacatures

Alle vacatures

Voor algemene vragen over werken bij de HU

Hogeschool Utrecht Resourcecenter