Heb je je online georiënteerd en wil je ons ook graag een keer persoonlijk ontmoeten? Kom dan naar onze studiekeuze-events op locatie, proef de sfeer en ervaar hoe het is om bij de HU te studeren. Onze docenten en studenten staan voor je klaar.

Aanmelden nog niet mogelijk

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe events gepland. Nieuwe data worden naar verwachting aan het begin van het studiejaar gecommuniceerd. Houd deze website in de gaten voor meer informatie. 

Heidelberglaan 15, binnen aanzicht, trappen binnenkomst

Wat kun je zoal doen?

  • Volg een introductieles op locatie, waarbij je kennismaakt met onze deeltijd- en masteropleidingen.
  • Laat je rondleiden door onze gebouwen, bekijk de faciliteiten en proef de sfeer.
  • Stel vragen aan docenten en ga in gesprek met studenten.

Elke opleiding heeft een eigen programma. Het aanbod kan dus variëren.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met info@hu.nl. Wij helpen je graag verder!

Als je je hebt aangemeld voor het studiekeuze-event, krijg je per mail een bevestiging met de locatie waar je moet zijn. Een overzicht van de HU-locaties vind je op deze pagina.

Als de opleiding er niet tussen staat, is er op dit moment geen studiekeuze-event op locatie gepland. Heb je specifieke vragen? Neem contact op met het Klantcontactcentrum, via info@hu.nl.

Neem contact op met de opleiding. Je vindt de contactgegevens op de opleidingspagina

Als je met de auto naar het Utrecht Science Park komt, kun je het beste betaald parkeren bij P+R Transferium Science Park Utrecht aan de A28. Vanaf afrit 2 rijd je direct naar de parkeergarage. Ga je naar een studiekeuze-event op de Koningsbergerstraat? De parkeerterreinen van de Jaarbeurs zijn op loopafstand. Tip: onze locaties zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de fiets.

Studenten hebben lol in de klas

Online open avonden

Naast studiekeuze-events op locatie organiseren wij tussen 16 en 24 november 2023 ook online open avonden. Volg live presentaties en stel je vragen direct in de chat.

Meld je direct aan

Heb je nog vragen?