Heb je je online georiënteerd en wil je ons ook graag een keer persoonlijk ontmoeten? Kom dan naar onze studiekeuze-events op locatie, proef de sfeer en ervaar hoe het is om bij de HU te studeren. Onze docenten en studenten staan voor je klaar.

Aanmelden

Op dit moment kun je bij een aantal opleidingen een studiekeuze-event op locatie volgen. Via de aanmeldbutton zie je welke opleidingen er meedoen, wat ze aanbieden en waar en wanneer de events plaatsvinden. Heb je interesse? Schrijf je dan snel in!

billboard

Wat kun je zoal doen?

  • Volg een introductieles op locatie, waarbij je kennismaakt met onze deeltijd- en masteropleidingen.
  • Laat je rondleiden door onze gebouwen, bekijk de faciliteiten en proef de sfeer.
  • Stel vragen aan docenten en ga in gesprek met studenten.

Elke opleiding heeft een eigen programma. Het aanbod kan dus variëren.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met info@hu.nl. Wij helpen je graag verder!

Als je je hebt aangemeld voor het studiekeuze-event, krijg je per mail een bevestiging met de locatie waar je moet zijn. Een overzicht van de HU-locaties vind je op deze pagina.

Als de opleiding er niet tussen staat, is er op dit moment geen studiekeuze-event op locatie gepland. Heb je specifieke vragen? Neem contact op met het Klantcontactcentrum, via info@hu.nl.

Neem contact op met de opleiding. Je vindt de contactgegevens op de opleidingspagina

Als je met de auto naar het Utrecht Science Park komt, kun je het beste betaald parkeren bij P+R Transferium Science Park Utrecht aan de A28. Vanaf afrit 2 rijd je direct naar de parkeergarage. Ga je naar een studiekeuze-event op de Koningsbergerstraat? De parkeerterreinen van de Jaarbeurs zijn op loopafstand. Tip: onze locaties zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de fiets.

Online open avonden

Naast studiekeuze-events op locatie organiseren wij tussen 14 en 22 november 2024 ook online open avonden. Volg live presentaties en stel je vragen direct in de chat.

Meld je direct aan

Heb je nog vragen?