In een branche die constant in beweging is, is er veel vraag naar goed opgeleide vakmensen. Specialisten die kunnen en dúrven innoveren. Hogeschool Utrecht kent de markt en biedt professionals ruime mogelijkheden om zich te verdiepen en verbreden met een van onze ruim 30 opleidingen in het vakgebied Engineering.

De opleidingen binnen Engineering bieden jou actuele kennis en skills om nieuwe ontwikkelingen snel en effectief in te zetten. Van gespecialiseerd onderhoud in de metaalsector tot projectmanagement, van industriële automatisering en robotisering (industrie 4.0) tot lastechniek.

Flexibel onderwijs voor professionals

Hogeschool Utrecht biedt professionals veel mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Onderwijs dat bij jouw situatie past, goed te combineren met werk. Volg een volledige bachelor of master, of kies juist voor losse modules en cursussen.

Maatwerk en incompany

De meeste opleidingen bieden we ook incompany aan, op een locatie naar keuze. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wensen van jouw organisatie.

banner Mainenance NEXT

Maintenance NEXT

Maintenance NEXT vindt plaats van 9 tot en met 11 april 2019. Bezoek ons op stand 4.101.

Open avond 11 juni

Kom dinsdagavond 11 juni naar onze open avond in Utrecht. Je bent welkom tussen 18.00 en 21.00 uur.

Waarom bij de HU?

  • Samenwerking met het veld

    We ontwikkelen onze opleidingen samen met het werkveld en de lectoraten van de HU. De opleidingen sluiten daarom uitstekend aan op de praktijk. Zo zijn studieopdrachten gekoppeld aan de praktijk, zodat je direct aan de slag kunt met wat je hebt geleerd. 

  • Bepaal je eigen tempo

    De opleidingen van Hogeschool Utrecht bieden flexibiliteit en sluiten aan bij jouw persoonlijke situatie. Zo kun je op verschillende momenten instromen en zelf je tempo bepalen.