In een branche die constant in beweging is, is er veel vraag naar goed opgeleide vakmensen. Specialisten die kunnen en dúrven innoveren. Hogeschool Utrecht kent de markt en biedt professionals ruime mogelijkheden om zich te verdiepen en verbreden met een van onze ruim 30 opleidingen in het vakgebied Engineering.

De opleidingen binnen Engineering bieden jou actuele kennis en skills op het gebied van lassen, onderhoud, inspectie en materialen, op bachelor of master niveau. Wij faciliteren onderwijs dat inhoudelijk aansluit bij jouw situatie en wat toe te passen is in je werk.

Onderwijs voor professionals

Hogeschool Utrecht biedt professionals veel mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen, op bachelor of master niveau. Onderwijs dat bij jouw situatie past, goed te combineren met en toe te passen in je werk.

Voordelig studeren

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten.

Maatwerk en incompany

De meeste opleidingen bieden we ook incompany aan, op een locatie naar keuze. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wensen van jouw organisatie.

Op zoek naar iets specifieks binnen het vakgebied Engineering? Wij denken graag met je mee.

Introductieochtend Integraal Inspecteur Vastgoed en Integraal Adviseur Vastgoed

Introductie ochtend Leergang conditiemeting NEN2767 / BOEI

Op 20 september a.s. organiseren Helix Academy, Hogeschool Utrecht en de NVDO een introductie ochtend voor de Leergang NEN 2767 BOEI. Meer informatie over het programma en aanmelden lees je op de website van de NVDO.

Meer informatie en aanmelden

Opleidingen binnen dit thema

Master of Engineering en mastermodules

Open avond 12 november

Kom dinsdagavond 12 november naar onze open avond in Utrecht. Je bent welkom tussen 18.00 en 21.00 uur.

Waarom bij de HU?

  • Samenwerking met het veld

    We ontwikkelen ons onderwijs in nauwe samenwerking met het werkveld. Vanwege de betrokkenheid van vakspecialisten en certificerende instanties, zoals het NIL en Hobeon, zorgen we ervoor dat de opleidingen goed aansluiten op de praktijk. 

  • Bepaal je eigen tempo

    De opleidingen van Hogeschool Utrecht bieden flexibiliteit en sluiten aan bij jouw persoonlijke situatie. Zo kun je op verschillende momenten instromen en zelf je tempo bepalen.