Green Office HU opent haar deuren

19-09-2016

Green Office HU opent op 22 september 2016 groots haar nieuwe werkplek op Padualaan 97. Na een half jaar opstarten, vestigt Green Office HU zich hier met poefjes, banners en werkplekken die voor iedereen beschikbaar gesteld worden.

Opening Green Office

Tijdens de opening stelt het team van Green Office zich voor en wordt er gediscussieerd over duurzame dilemma’s. Tevens zijn er leuke prijzen te winnen door spelletjes te spelen op de Funkyphone, na inlevering van oude mobieltjes of elektrische apparatuur. Ook CvB-voorzitter Jan Bogerd zal aanwezig zijn.

People, Planet, Profit

De opening betekent de start van diverse duurzame acties en evenementen van het Green Office. Het Greenteam van Green Office HU, bestaande uit zes studenten en één Green Officer, is sinds maart werkzaam. Zij maken van duurzaamheid binnen en rondom Hogeschool Utrecht zichtbaar. Studenten en medewerkers worden gestimuleerd om mee te denken over duurzaamheid in brede zin, waarbij de drie pijlers ‘People, Planet en Profit’ aan bod komen.

Duurzaam onderwijs

Samen met medewerkers en studenten wil Green Office HU zich inzetten voor duurzaam onderwijs. Om dit te kunnen bereiken, biedt het Green Office een podium voor duurzame en groene initiatieven. Daarnaast voert het Green Office duurzaamheidsprojecten uit vanuit de hogeschool en wordt er ondersteuning aangeboden bij het uitvoeren van projecten van studenten, docenten, medewerkers en onderzoekers.

De opening van het Green Office HU vindt plaats in de kantine van het gebouw aan de Padualaan 97, van 16.00 tot 19.00. Ben je er bij? Meld je dan aan.