Biedt jouw organisatie (bij)banen, innovatietraineeships, challenges, trainingen of student career events voor hbo-studenten? Plaats je vacatures en kom in contact met onze studenten via HU Werkbijjestudie. Maak gebruik van hun frisse blik en bind tegelijkertijd toekomstig talent vroegtijdig aan je organisatie. Een win-win situatie!

HU Werkbijjestudie is een community van, voor en door studenten in duurzaam partnerschap met beroepenveld. We richten ons op organisaties in de sectoren zorg, onderwijs, bouw en techniek in de regio Utrecht. HU Werkbijjestudie wordt gerund door studenten zelf, ondersteund vanuit de HU.

Waar kan ik studenten voor vragen?

Presenteer on- en offline jouw organisatie, ontmoet studenten en breng ongelimiteerd en doelgericht (bij)banen, innovatietraineeships, challenges, trainingen en student career events onder de aandacht.

Kortom: Meet – Greet & Match!

 • Relevante betaalde (bij)baan. Je organisatie gaat hiervoor zelf een overeenkomst aan met de student
 • Een startersfunctie is mogelijk onder voorwaarde. Neem hiervoor contact met ons op
 • Je organisatie biedt (bij)banen, innovatietraineeships, challenges, trainingen en/of student career events aan
 • Student career events
 • Dient aan te sluiten op een hbo- studie
 • Minimaal 4 tot maximaal 16 uur per week

Interesse?

Maak een gratis account aan op het online platform HU Werkbijjestudie en plaats je vacature. 

Voordelen van werken met HU studenten

 • Meet

  Met een bereik van meer dan 35000 studenten is de kans groot dat jij de frisse blik vindt waar jouw organisatie naar op zoek is.

 • Greet

  Vertel jouw verhaal. Ga in gesprek met en leer onze studenten kennen tijdens een van de vele special meetups en events.

 • Match

  Vind de perfecte match tussen jouw organisatie en onze studenten.           

Direct contact

Liever eerst meer informatie aan de hand van een gesprek? Neem contact op met een van onze adviseurs via werkbijjestudie@hu.nl.

Stuur een e-mail

Over HU Werkbijjestudie

HU Werkbijjestudie wordt gesteund door Economic Board Utrecht, het triple helix platform in de regio Utrecht. Het platform staat tevens in nauw contact met de regionale vertegenwoordigers actief in duurzaamheid, gezondheid en welzijn, educatie, techniek en digitalisering: Utrecht Zorg, Utrecht Leert, Technologieraad Utrecht en Utrecht Tech Community. HU Werkbijjestudie is een organisatie binnen Hogeschool Utrecht, zonder winstoogmerk. 

Logo EBU