Bij de HU komen onderzoek, onderwijs en de praktijk samen. Studenten, docenten, onderzoekers en professionals werken samen aan innovatieve oplossingen en leren hierbij van elkaar.

Is er binnen jouw organisatie behoefte aan frisse blikken of ondersteuning bij de uitvoering van projecten en opdrachten? Laat het ons weten. Onze studenten werken hier graag aan mee.

Al vanaf het eerste jaar leveren ze een toegevoegde waarde voor jou als opdrachtgever. Naarmate ze verder komen in hun studie wordt de scope van de opdrachten breder.

Multidisciplinair

Ook met complexe vraagstukken kun je bij ons terecht. Binnen de HU zijn vele disciplines verenigd onder één dak. In overleg met jouw organisatie kijken we hoe we onderzoek en onderwijs over verschillende sectoren en domeinen heen kunnen verbinden. Samen geven we vorm aan de beroepspraktijk, de maatschappij én de professional van morgen.

Voordelen van samenwerken met de HU

  • Kennis en een frisse blik

    Studenten komen met een nieuwe kijk op en creatieve aanpak voor vraagstukken. Bovendien profiteer je van de meest actuele kennis door ons praktijkgericht onderzoek.

  • Interdisciplinaire aanpak

    Problemen van vandaag spelen zich af op het snijvlak van verschillende disciplines. De HU verbindt studenten en onderzoekers om samen te werken aan innovatieve oplossingen.

  • De professional van morgen opleiden

    Goed personeel schaars? Je kunt meehelpen om de professionals van de toekomst op te leiden in de beroepspraktijk van vandaag – een manier om als organisatie maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.

Samen met de HU werken aan innovatieve projecten en opdrachten? Neem contact met ons op.

 

Wil je samenwerken of heb je een vraag?

Klantcontactcentrum