Bijblijven in je vakgebied? Bij een korte opleiding denk je misschien niet meteen aan de HU. Toch kun je bij ons kiezen uit ruim 200 praktijkgerichte cursussen en post-hbo-opleidingen, binnen verschillende vakgebieden.

Wat is een post-hbo-opleiding?

Ben je na je hbo-opleiding nog niet uitgeleerd? Wil je je kennis bijspijkeren in één dag, of toch liever langer de diepte in? Dan is een post-hbo-opleiding iets voor jou: de HU biedt zowel korte als lange trajecten aan op bachelor-, master-, postbachelor- en postmasterniveau. Interessant als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Of als je je wilt verdiepen of specialiseren in een bepaald onderdeel van je vakgebied. Wat je ambities ook zijn, er is altijd iets wat bij je past.

Incompany

Is er binnen jouw organisatie behoefte aan een cursus op maat? Een deel van ons aanbod bieden we ook incompany aan. Dat is handig als er meerdere collega’s dezelfde cursus willen volgen. De data en leslocatie bepalen we dan in overleg.

Waarom een post-hbo-opleiding of cursus bij de HU?

  • Sterke binding met het werkveld

    Je volgt innovatief en eigentijds onderwijs dat goed aansluit op de praktijk. Onze docenten zijn echte experts in hun vakgebied. Wat je bij ons leert, pas je direct toe in je werk.

  • Midden in het land

    Onze locaties zijn centraal gelegen en dus prima bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto of de fiets.

  • De beste voorzieningen

    Niet alleen ons onderwijs, maar ook onze faciliteiten zijn state of the art. Onze locaties beschikken over de allernieuwste voorzieningen.

Praktische informatie

De duur van een cursus of post-hbo-opleiding varieert van enkele bijeenkomsten tot enkele jaren. Na afronding ontvang je een certificaat. Kijk voor alle informatie op de opleidingspagina van jouw keuze. Daar lees je ook meer over lesdata, kosten, toelatingseisen en andere praktische zaken.

Oriënteren? Bekijk onze vakgebieden

De HU biedt opleidingen en cursussen aan in vijf verschillende vakgebieden: gezondheidszorg en welzijn, onderwijs en opvoeding, natuur en techniek, economie en management én media, communicatie en IT. Je leest er alles over op onze vakgebiedenpagina’s.

Heb je nog vragen?