In een wereld die snel verandert door digitalisering, dataficatie, robotisering en internationalisering bewaken HRM-professionals de menselijke maat in een organisatie. Het vakgebied Human Resource Management wordt steeds breder, met veel afwisseling, doorgroeimogelijkheden en kansen om jezelf te ontplooien.

Om aan te sluiten bij het HRM-vak van nu én de toekomst hebben we de deeltijdbachelor HRM onlangs volledig vernieuwd. Er is veel aandacht voor actuele onderwerpen als duurzame inzetbaarheid en People Analytics.

Voordelig studeren

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten.

Opleidingen in dit thema

Open avond

Behoefte aan meer informatie? Kom naar een open avond! Ga naar de open avond pagina voor de meest actuele informatie.

Waarom bij de HU?

  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

    HRM is mensenwerk. Daarom besteden we in de opleiding en de cursussen ook aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Waar liggen jouw talenten en sterktes en hoe kun je deze het beste inzetten in je (toekomstige) werk?

  • Effectieve coaching en begeleiding

    Bij de HU staat jouw ontwikkeling als student en professional voorop. Daarom krijg je bij de start van je studie een coach die je gedurende het hele traject begeleidt. Hij helpt je ook om je werk, studie en privé goed te combineren.

  • Samenwerking met de praktijk

    Experts uit de praktijk zijn nauw betrokken bij de opleiding. Niet alleen als docent, maar ook om actief mee te denken over de ontwikkeling en de inhoud  van de opleidingen. Op deze manier borgen we de aansluiting met het werkveld.

Vragen over de opleiding?