Wil jij aan de slag als personeelsmanager, HR-adviseur, strategisch consultant of recruiter? Wil jij als HR-professional je praktijkkennis uitbreiden met state of the art HR? Na de deeltijdopleiding Human Resource Management (HRM) beschik je over de visie, de kennis, het inzicht en de vaardigheden die nodig zijn voor de human resource specialist van vandaag en morgen.

Human Resource Management: flexibel studeren

Video afspelen Twee deeltijdstudenten praten op het dakterras

Met de deeltijdopleiding HRM wordt jij een hands-on HR Business Partner met impact. De opleiding richt zich op zowel beginnende als ervaren professionals. Je krijgt les volgens de "action learning" methodiek: met de opdrachten in jouw praktijk pas je het geleerde direct toe in je dagelijks werk. Hierdoor blijft de stof beter hangen en kun je meteen van je pas verworven kennis profiteren. Tijdens de opleiding werk je niet alleen aan je professionele skills maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling, zodat jij straks het verschil kunt maken.

Handig om te weten

Aanmelddeadline t/m 14 augustus (voor startmoment september)
t/m 30 september (voor startmoment november)
t/m 31 december (voor startmoment februari)
t/m 28 februari (voor startmoment april)
Start 4 keer per jaar: september, november, februari en april
Lesdata 5 lesdagen in een lesblok van 10 weken, deels op vrijdag (14.00 - 20.30 uur) en op zaterdag (10.00 - 16.30 uur)
Studie-investering Circa 20 uur per week
Collegegeld € 1084 (vrij van btw)

Dit is het minimale collegegeldtarief per jaar. Bereken welk tarief voor jou geldt.

 

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten.

Locatie Padualaan 101 Utrecht
Diploma Bachelor of Arts (BA)
Toelating Bekijk de toelatingseisen
Croho-naam B Human Resource Management
Croho-code 34609
Human Resource Management, tijdens de opleiding

Bijdragen aan het realiseren van strategische doelstellingen

In een wereld die snel verandert door digitalisering, dataficatie, robotisering en internationalisering bewaken wij de menselijke maat. Wij zijn reflectieve professionals die waarde genereren voor onze organisaties.

Tafel met drie personen

Word toekomstbestendig HR-professional

HRM wordt een steeds breder vakgebied met veel afwisseling, doorgroeimogelijkheden en ontplooiingskansen. Je kunt een brede, strategische, HR-rol innemen maar ook specialist worden op het gebied van bijvoorbeeld recruitment, training en coaching, arbeidsrecht, verzuim of organisatieontwikkeling.

Aanmelden

Zin om te beginnen?

Meer weten?

De belangrijkste informatie op een rij.

Persoonlijke leerroute

Wil jij tijdens de HRM deeltijdopleiding via een persoonlijke leerroute en op basis van eigen planning studeren? Dat kan bij Hogeschool Utrecht. Je studeert flexibel, bepaalt samen met je leerteamcoach je eigen studietempo, de volgorde van cursussen en toetsmomenten. Zo stem je je studie optimaal af op je werk- en privésituatie, huidige werkervaring en kennisniveau.

Kosten

Ben je benieuwd naar de kosten van de opleiding HRM? In de collegegeldmeter bereken je eenvoudig hoeveel collegegeld je betaalt. Voor boeken en andere lesmaterialen ben je elk jaar ongeveer € 500 kwijt.

Waarom deze opleiding bij de HU?

  • Klaar voor de praktijk

    De studie is volledig vernieuwd, up-to-date en brengt je actuele vakkennis bij over het HRM-vak.

  • Mogelijkheid tot inbreng eigen praktijk

    Jij gaat je innovatief vermogen, advies- en analysevaardigheden verder ontwikkelen tijdens de opleiding. Je eigen praktijkervaringen zijn hiervoor de basis.

  • Je eigen studietempo

    Dit unieke programma biedt de mogelijkheid om een persoonlijke leerroute samen te stellen, studietempo te bepalen en opdrachten in de eigen werkomgeving uit te voeren. Deze opleiding is volledig ingericht om werk en studie optimaal te kunnen combineren.

Interesse in de bachelor Human Resource Management (HRM)?

Vragen over de opleiding?

Gerelateerde opleidingen