Ben jij de werkende professional met brede interesse voor organisaties én mensen? Wil jij doorgroeien tot hbo-professional op het gebied van HR? Kom dan studeren bij onze deeltijdopleiding Human Resource Management (HRM). Tijdens deze actuele opleiding leer je vanuit breed perspectief te kijken naar organisaties en mensen in een snel veranderende wereld. Je ontwikkelt een visie op belangrijke thema’s als strategisch HRM en duurzame inzetbaarheid - Leven Lang Ontwikkelen. Tegelijkertijd werk je aan persoonlijk leiderschap waarmee je impact maakt als HR-businesspartner.  

Eenvoudig je werk combineren met de deeltijdopleiding HRM

Video afspelen
2:19
Een groep deeltijdstudenten Bedrijfskunde & HRM werken samen

De deeltijdopleiding HRM richt zich specifiek op de werkende professional. Actuele en maatschappelijke vraagstukken staan centraal. De themagerichte cursussen zijn modulair te volgen, wat flexibiliteit biedt gedurende jouw studie. Tijdens de intensieve onderwijsbijeenkomsten worden theorie en praktijk op een interactieve wijze bij elkaar gebracht. Vervolgens pas jij deze kennis direct toe door praktijkgerichte opdrachten in jouw werkomgeving. Naast het opdoen van nieuwe kennis en inzichten, werk je aan je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Onze docenten en studenten zitten klaar om je persoonlijk advies te geven

Vraag persoonlijk advies

Heb je een vraag? Neem contact met ons op door te mailen naar IPBdeeltijd@hu.nl. We helpen je graag verder!

Stuur een mail

Handig om te weten

Aanmelddeadline t/m 31 juli (voor startmoment september)
t/m 30 september (voor startmoment november)
t/m 31 december (voor startmoment februari)
Startmoment 3 keer per jaar: september, november en februari
Lesdata 5 lesdagen in een lesblok van 10 weken, deels op vrijdag (14.00 - 20.30 uur) en op zaterdag (10.00 - 16.30 uur)
Studie-investering Circa 20 uur per week
Collegegeld € 2530 (vrij van btw)

Dit is het minimale collegegeldtarief per jaar. Bereken welk tarief voor jou geldt.

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten.

Locatie Padualaan 101 Utrecht
Diploma Bachelor of Arts (BA)
Toelating Bekijk de toelatingseisen
Croho-naam B Human Resource Management
Croho-code 34609
De opleiding

Maak het verschil als HR-professional

Als HR-professional heb je een strategische rol in de organisatie. Je maakt, samen met het management, de organisatie klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Tijdens de opleiding verdiep je je onder andere in vraagstukken als inclusie en diversiteit, digitalisering, robotisering en duurzaamheid.

Carrièreperspectief

HRM: Verbindt mens, werk en organisatie

Een breed vakgebied met een diversiteit aan baankansen! De arbeidsmarkt voor HR-professionals is dynamisch, met volop mogelijkheden om door te groeien. Na deze opleiding kun je aan de slag in diverse rollen, zoals HR-manager, HR-adviseur, strategisch consultant of recruiter. Deze strategische rol is cruciaal in de ontwikkeling en het succes van medewerkers en organisaties.

Aanmelden

Zin om te beginnen?

Meer weten?

De belangrijkste informatie op een rij.

Je persoonlijke leerroute

Wil jij tijdens de HRM deeltijdopleiding via een persoonlijke leerroute en op basis van eigen planning studeren? Dat kan bij Hogeschool Utrecht. Je studeert flexibel, bepaalt samen met je leerteamcoach je eigen studietempo, de volgorde van cursussen en toetsmomenten. Zo stem je je studie optimaal af op je werk- en privésituatie, huidige werkervaring en kennisniveau.

Wat kost een hbo-opleiding?

Ben je benieuwd naar de kosten van de opleiding HRM? In de collegegeldmeter bereken je eenvoudig hoeveel collegegeld je betaalt. Voor boeken en andere lesmaterialen ben je elk jaar ongeveer € 500 kwijt.

Waarom HRM studeren bij de HU?

  • Inhoudelijk focus

    Samen op zoek naar het snijvlak van mens en organisatie. Actuele en maatschappelijke vraagstukken staan daarbij centraal. De nadruk ligt op goed werk in een maatschappij die steeds sneller verandert.

  • Actueel & inspirerend

    De opleiding brengt je actuele vakkennis bij over het HRM-vak. Je ontwikkelt een brede blik door discussies met medestudenten over actuele onderwerpen onder begeleiding van gepassioneerde gastsprekers en docenten uit de praktijk.

  • Persoonsgericht

    We bieden persoonlijke begeleiding aan in een actieve community waarin wij jou als deeltijdstudent echt zien. De combinatie van theorie leren door toepassing in de praktijk én de aandacht voor professionele ontwikkeling zorgt ervoor dat jij straks het verschil kunt maken. Je kunt jouw leerroute vormgeven op basis van eigen interesses, ambities en de voor jouw ideale werk-privé balans.

Human Resource Management, gebouw Padualaan 101

Interesse in de bachelor Human Resource Management (HRM)?

Vragen over deze opleiding?