“We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt,” zei Albert Einstein ooit eens. En dat is precies waar het bij de opleidingen binnen het vakgebied Economie & Management om draait. Studenten leren bij ons anders te kijken, anders te denken en anders te doen. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze thema’s en ontdek wat er mogelijk is.

Thema's binnen Vakgebied Economie & Management

 • Thema Business: groep studenten in overleg
  Business

  Globalisering en een sterk veranderende omgeving vragen om creativiteit en ondernemerschap. Dit zie je in onze opleidingen.

 • Thema Finance: twee vrouwen achter een laptop
  Finance

  Financiën zijn de ruggengraat van een bedrijf, maar zeggen niet alles. Als controller of bedrijfseconoom ben je bezig met het verhaal dat erachter zit.

 • Thema HRM: twee mannen in overleg bij een filp-over
  HRM

  In een wereld die snel verandert door digitalisering, robotisering en internationalisering bewaken HRM-professionals de menselijke maat in een organisatie.

 • Thema Legal: twee mannen in overleg
  Legal

  Er is steeds meer vraag naar hoger opgeleide professionals met een juridische bachelor en goede communicatieve, commerciële en digitale vaardigheden.

 • Thema marketing: drie mannen in overleg
  Marketing

  Je verkoop start met goed inzicht in de behoeften van de klant. Daarna werk je als marketingprofessional aan een onderscheidend aanbod voor je klant.

 • Thema safety: drie vrouwen in overleg
  Safety

  Veiligheid en veiligheidsrisico’s zijn maatschappelijke thema’s die steeds meer in de belangstelling staan. De opleidingen in dit thema sluiten nauw aan bij de praktijk.

Vooruitzien en kansen pakken

De wereld om ons heen is volop in ontwikkeling. Wat vandaag ‘hot’ is, is morgen alweer verleden tijd. Daarom leren onze studenten trends en ontwikkelingen te herkennen, te anticiperen op aankomende veranderingen en kansen te zien én te pakken. De lesstof springt in op actuele ontwikkelingen die impact hebben op bedrijfsprocessen, zoals de digitalisering en de beschikbaarheid van grote hoeveelheden (realtime) data.

Aansluiting bij de praktijk

Onze docenten komen veelal uit de praktijk en zijn experts op hun vakgebied. Zij weten precies wat er in het werkveld speelt en waar behoefte aan is. Theoretische vakken worden concreter met realistische cases, waarmee je meteen ook praktische vaardigheden opdoet.

Dankzij het innovatieve onderwijsconcept blended learning leren onze studenten niet alleen in de klas maar ook individueel, in de praktijk en online. Het resultaat: een verdieping van de lesstof en gevarieerder onderwijs dat bovendien makkelijker is te combineren met werk en privé.

Voordelig studeren

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten.

Maatwerk en incompany

De meeste cursussen en trainingen verzorgen we ook incompany en op maat. Uiteraard houden we hierbij rekening met specifieke wensen en de situatie in de organisatie.