Wil jij de professional zijn die de spil is tussen mens en werk? Wil jij bijdragen aan de ontwikkelingen van organisaties en mensen? Wil jij werken en studeren combineren voor het beste resultaat? Dan is de praktijkgerichte Associate degree-opleiding Human Resource Management in deeltijd echt iets voor jou.

Associate degree bij de HU

Video afspelen
01:20
Still van promotiefilm Associate degree bij HU

Tijdens deze tweejarige praktijkgerichte hbo-opleiding draait het om mens en werk. Je maakt kennis met het brede werkveld van HRM en leert hoe je nieuwe medewerkers zoekt en selecteert, alles over ziekteverzuim, performance- en talentmanagement en het voeren van HRM-gesprekken. Daarnaast werk je aan je persoonlijke ontwikkeling zodat jij goed voorbereid bent op de praktijk.

Na afronding van de opleiding ontvang je het Associate degree-diploma Human Resource Management.

Handig om te weten

Aanmelddeadline t/m 31 augustus
Start September
Lesdata Iedere woensdag van 14.00 - 20.30 uur
Studie-investering Afhankelijk van je voorkennis, werkervaring en huidige werkplek tussen de 20 en 40 uur
Collegegeld € 2209 (vrij van btw)
Dit is het minimale collegegeldtarief per jaar. Bereken welk tarief voor jou geldt.

 

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten. Of bezoek de website van Leerwerkloket voor meer informatie.

 

Locatie De Nieuwe Poort 21 Amersfoort
Diploma Associate degree-diploma
Toelating Bekijk de toelatingseisen
Croho-naam Ad Human Resource Management
Croho-code 80073
Twee HR-professionals tijdens een lessituatie.
De opleiding

Werken in de praktijk

Bij de deeltijdopleiding Ad HRM combineer je een baan of stage in het vakgebied met de opleiding. Zo leer je direct om de geleerde theorie in de praktijk toe te passen.

Een HR-professional in overleg met een medewerker.
Carrièreperspectief

Je HRM-loopbaan verdiepen

Na de opleiding kun je groeien in het HRM-vak, bijvoorbeeld als HR-Officer, junior HR-adviseur of recruiter. Maar je kunt je ook specialiseren als casemanager verzuim of jobcoach. Nog niet uitgeleerd? Stroom dan door naar de bacheloropleiding HRM in deeltijd.

Je persoonlijke leerroute

Bij Hogeschool Utrecht studeer je flexibel. Samen met je studieadviseur bepaal je je eigen studietempo, de volgorde van modules en je toetsmomenten. Zo kun je je studie afstemmen op je werk- en privésituatie en kennisniveau.

Wat kost een hbo-opleiding?

Ben je benieuwd naar de kosten voor de Associate degree Human Resource Management in deeltijd? In de collegegeldmeter bereken je eenvoudig hoeveel collegegeld je betaalt.

Waarom HRM studeren bij de HU?

  • Opgeleid voor de toekomst

    Vanaf dag 1 werk je aan actuele vraagstukken uit de beroepspraktijk. Je leert hoe je jouw kennis en vaardigheden kunt toepassen op actuele en toekomstige ontwikkelingen in het HRM-vak.

  • Stevig in je schoenen

    Je maakt kennis met het brede HRM-werkveld. Je werkt aan praktijkvraagstukken, maar ook aan je persoonlijk ontwikkeling. Zo sta jij stevig in je schoenen.

  • Leren van en mét elkaar

    Je werkt met een groepje medestudenten in een leerteam. Zo leer je samen, oefen je met elkaar en kun je ook samen je leerproces verbeteren.

Twee studenten overleggen in De Nieuwe Poort 21 te Amersfoort.

Interesse in de associate degree Human Resource Management (HRM)?

Heb je nog vragen?