Maatwerk in onderwijs, dat is jouw drive. Je zet de leerling centraal. Daarvoor is het belangrijk je te blijven ontwikkelen, met kennis en skills op basis van de laatste inzichten. Met de opleidingen van het Seminarium voor Orthopedagogiek ga je op master- en post-HBO niveau aan de slag met gedrag, leren, diversiteit en begeleiding in het passend onderwijs.

Het ruime aanbod aan leergangen, cursussen en modules is ontwikkeld vanuit en samen met het onderwijsveld. De theorie wordt constant aan de praktijk getoetst. Studieopdrachten zijn gekoppeld aan de eigen beroepspraktijk, ongeacht of dit nu het primair, voortgezet of beroepsonderwijs is. Op deze manier kun je je kennis en vaardigheden direct inzetten op de werkvloer.

 

Werken en leren

De master is te volgen in losse modules, waardoor je werken en leren uitstekend kunt combineren.

Opleidingen binnen het thema Educational Needs

Open avond 19 maart

Kom dinsdagavond 19 maart naar onze open avond in Utrecht. Je bent welkom tussen 18.00 en 21.00 uur.

Waarom bij de HU?

  • Zeer tevreden studenten

    Alle opleidingen hebben een Cedeo-erkenning. Dit betekent dat minimaal 80% van onze studenten aangeven dat zij tevreden of zeer tevreden zijn. We scoren overall een mooie 9,1. De master Project Management is door de keuzegids 2018 uitgeroepen tot topopleiding. 

  • Specialist in passend onderwijs

    De opleidingen binnen het thema Educational Needs hebben een goede reputatie in het onderwijs. Gespecialiseerde docenten nemen deelnemers mee in de nieuwste inzichten over passend onderwijs.