Werken in het vakgebied Onderwijs & Opvoeding is een roeping. Je wilt kinderen en jongeren de best mogelijke start geven. En daar zelf ook voldoening uit halen. Hogeschool Utrecht biedt jou hiervoor verschillende opleidingen. Naast jouw ontwikkeling als onderwijsprofessional, versterk je ook je plek op de - gunstige - arbeidsmarkt.

Vraag een lerarenbeurs aan!

Als leraar een opleiding volgen? Met een lerarenbeurs ontvang je een flinke vergoeding.

Er is grote behoefte aan mensen in het onderwijs die zich ontwikkelen tot specialist, bijvoorbeeld in autisme, leerproblematiek of hoogbegaafdheid. Ook professionals die zich ontwikkelen tot coördinator of leidinggevende vinden vaak snel hun plek.

Jouw praktijk als uitgangspunt

Hogeschool Utrecht heeft een breed aanbod voor professionals in het onderwijs. Kies voor een volledige deeltijd bachelor- of masteropleiding, of juist een korte cursus of module. Ook helpen we je graag om als school(team) te leren. Jouw beroepspraktijk is het uitgangspunt. Zo kun je je nieuwe kennis en vaardigheden direct inzetten op de werkvloer.

Inspelend op laatste ontwikkelingen

De maatschappij vraagt veel van het onderwijs. Dat is daardoor – noodzakelijkerwijs – constant in ontwikkeling. Samen met de kenniscentra “Leren en innoveren” en “Sociale Innovatie”, actualiseren we onze opleidingen doorlopend op basis van de laatste ontwikkelingen.

Je studiekosten worden vaak vergoed

Wil je als leraar een opleiding volgen? Dan ontvang je met een lerarenbeurs een flinke vergoeding!

En misschien kom je (ook) in aanmerking voor andere subsidies.

Thema's binnen Vakgebied Onderwijs & Opvoeding