Toelating

Ben je enthousiast over de deeltijd hbo-ict opleiding BIM (Business IT & Management)? Check de toelatingseisen en bekijk of je kan beginnen.

Instroomeisen HBO-ICT Business IT & Management

Met een mbo-diploma niveau 4 ben je meteen toelaatbaar.

Heb je een buitenlands diploma? Dan is een NT2-diploma II met de vier onderdelen lezen, luisteren, spreken en schrijven vereist.

Wordt jouw specifieke vooropleiding niet genoemd? Doe dan navraag bij ons om te weten wat jouw mogelijkheden zijn.

Heb jij je havo-diploma? Dan ben je meteen toelaatbaar.

Heb jij je vwo-diploma? Dan ben je meteen toelaatbaar.

Voor deze deeltijdopleiding moet je opdrachten doen op en over je eigen werkplek. Daarom heb jij een werkplek nodig die aansluit bij deze opleiding. Met de lesstof en opdrachten die je krijgt, gaan we er vanuit dat je minstens twee jaar relevante werkervaring hebt.

Twijfel je of je werkplek, functie of werkervaring goed aansluiten bij de opleiding? Neemt dan contact op met studieadviseur Hetty Veenstra: ict-deeltijdopleiding@hu.nl.

Na je aanmelding nemen wij contact met je op over je studietraject. Samen met jou maken we dan een studieplan dat aan je werkgever kan worden voorgelegd. Dit studieplan leggen we vast in een onderwijsovereenkomst.

Ben je 21 jaar of ouder en voldoe je niet aan de toelatingseisen? Dan mag je deze opleiding ook volgen als je het 21+ toelatingsonderzoek haalt. Schrijf je in voor de opleiding via Studielink en meld je meteen aan voor het onderzoek.

HBO-ICT Business IT & Management (BIM), gebouw Padualaan 101

Interesse in de opleiding hbo-ict Business IT & management (BIM)?