Heb je een deeltijdstudie gevonden die bij je past? Dan kun je je aanmelden. Zorg dat je alle stappen afrondt om je inschrijving te voltooien.
 1. Bekijk de toelatingseisen

  De toelatingseisen verschillen per opleiding. Zorg dat je aan alle toelatingseisen voldoet voor de start van de opleiding. Op de opleidingspagina vind je de specifieke toelatingseisen die voor je opleiding gelden.

 2. Aanmelden voor Medische Hulpverlening (duaal)

  Aanmelden voor de duale opleiding Medische Hulpverlening gaat op een iets andere manier. Ga naar de opleidingspagina en meld je aan via de aanmeldknop daar.

 3. Check de aanmelddeadline

  De meeste opleidingen starten op 1 september. Er zijn een aantal opleidingen die ook op 1 november, 1 februari of 1 april starten. Kijk bij de opleidingen welke aanmelddeadline je studie heeft.

  De opleidingen Huidtherapie, Optometrie en Tandprothetiek hebben maar een beperkt aantal plekken en hebben daarom een selectieprocedure. Dit heet een numerus fixus. Voor deze opleidingen moet je je uiterlijk 15 januari aanmelden.

 4. Meld je aan in Studielink

  Meld je via Studielink aan bij de opleiding. Inloggen bij Studielink kan met je DigiD. Heb je nog geen DigiD? Vraag je persoonlijke DigiD aan en je ontvangt het in 3 werkdagen.

  Na aanmelding in Studielink ontvang je automatisch een e-mail met daarin een bevestiging van je aanmelding en je studentnummer.

 5. Voltooi je inschrijving

  Ben je er klaar voor om je aanmelding te voltooien? Daarvoor doe je bijvoorbeeld een digitale intake of heb je een gesprek. Lees op Aangemeld, en nu? verder hoe jij je inschrijving definitief maakt.

Gerelateerde onderwerpen

Heb je nog vragen?