Ben je geïnteresseerd in mensen, hun ontwikkeling en hoe zij kunnen bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie? Vind je het leuk om zowel met de zakelijke als de menselijke kant van werk bezig te zijn? Dan is de Associate Degree opleiding HRM de opleiding die jij moet gaan volgen!

Deze tweejarige, praktijkgerichte hbo-opleiding draait om mens en werk. In de opleiding Ad HRM leer je alles over de in-, door- en uitstroom van een organisatie en hoe je dit kunt verbeteren. Daarnaast ontwikkel je je skills, bijvoorbeeld gesprekstechnieken. Alle vakkennis die je nodig hebt als HRM-medewerker komt tijdens de opleiding aan bod. Je leert om samen te werken in een team en werkt aan projecten uit de praktijk.

Na afronding van de opleiding ontvang je het Associate Degree Human Resource Management diploma.

Let op

De opleiding start in september 2021, onder voorbehoud van accreditatie. Aanmelden via Studielink is op dit moment nog niet mogelijk. Wil jij er als een van de eerste bij zijn? Stuur dan een e-mail met je naam, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer naar Adhrm@hu.nl. Dan houden we je op de hoogte.

Online Open dagen

We helpen je graag met je studiekeuze. Meld je hier aan.

Studenten werken groepsgewijs aan een praktijkopdracht.

Aan de slag met HRM vraagstukken

Tijdens de opleiding Ad Human Resource Management ontdek je wat HRM allemaal te bieden heeft. Denk hierbij aan organisatiekunde, werving en selectie, onboarding, arbeidsrecht en duurzame inzetbaarheid. Je werkt met studiegenoten aan praktijkopdrachten, zoals een onboardingsprogramma of een instructietraining voor een personeelsinformatiesysteem.

Een HR-officer in overleg met collega's.

Na je diploma: werken of verder studeren?

Na de opleiding Ad HRM kun je aan de slag als HR-officer, casemanager, salarisadministrateur, recruiter, intercedent, medewerker verzuim of re-integratiebegeleider. Je kunt er ook voor kiezen om door te studeren aan de bacheloropleiding Human Resource Management.

Toelating

Om te kunnen starten met de Ad HRM heb je een mbo-4 niveau-, een havo- of vwo diploma.


Iets voor jou?

  • Je bent sociaal.

    Je kunt goed luisteren en met verschillende soorten mensen omgaan.

  • Je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen.

  • Je bent nieuwsgierig en je gaat uitdagingen niet uit de weg.

Handig om te weten

Aanmelden 1 september
Startdatum September 2021 (onder voorbehoud van accreditatie)
Locatie De Nieuwe Poort 21 Amersfoort
Diploma Associate degree-diploma
Numerus fixus Nee
Ons HUA-gebouw aan De Nieuwe Poort 21 in Amersfoort.

Interesse in de associate degree Human Resource Management (HRM)?

Vragen over de opleiding?