Ben je geïnteresseerd in mensen, hun ontwikkeling en hoe zij kunnen bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie? Vind je het leuk om zowel met de zakelijke als de menselijke kant van werk bezig te zijn? Dan is de Associate Degree opleiding HRM de opleiding die jij moet gaan volgen!

Deze tweejarige, praktijkgerichte hbo-opleiding draait om mens en werk. In de opleiding Ad HRM leer je alles over de in-, door- en uitstroom van een organisatie en hoe je dit kunt verbeteren. Daarnaast ontwikkel je je skills, bijvoorbeeld gesprekstechnieken. Alle vakkennis die je nodig hebt als HRM-medewerker komt tijdens de opleiding aan bod. Je leert om samen te werken in een team en werkt aan projecten uit de praktijk.

Na afronding van de opleiding ontvang je het Associate Degree Human Resource Management diploma.

Let op

De opleiding start in september 2021, onder voorbehoud van accreditatie. Aanmelden via Studielink is op dit moment nog niet mogelijk. Wil jij er als een van de eerste bij zijn? Stuur dan een e-mail met je naam, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer naar Adhrm@hu.nl. Dan houden we je op de hoogte.

Stuur een appje (werkdagen van 9.30 tot 16.30 uur)

Vraag het aan Margret en Eva

Heb je nog vragen over de opleiding? Docenten Margret en Eva hebben vast het antwoord. Stuur ze een bericht.

Stuur een appje (werkdagen van 9.30 tot 16.30 uur)

Online Open dagen

Doe mee met onze online studiekeuze-events tussen 23 februari en 30 april.

Studenten werken groepsgewijs aan een praktijkopdracht.

Aan de slag met HRM vraagstukken

Tijdens de opleiding Ad Human Resource Management ontdek je wat HRM allemaal te bieden heeft. Denk hierbij aan organisatiekunde, werving en selectie, onboarding, arbeidsrecht en duurzame inzetbaarheid. Je werkt met studiegenoten aan praktijkopdrachten, zoals een onboarding-programma of een instructietraining voor een personeelsinformatiesysteem.

Een HR-officer in overleg met collega's.

Na je diploma: werken of verder studeren?

Na de opleiding Ad HRM kun je aan de slag als HR-officer, casemanager, salarisadministrateur, recruiter, intercedent, medewerker verzuim of re-integratiebegeleider. Je kunt er ook voor kiezen om door te studeren aan de bacheloropleiding Human Resource Management.

Toelating

Je kunt starten met de Ad-opleiding Human Resource Management als je een havo-, vwo- of mbo-diploma (niveau 4) hebt. Ben je 21 jaar of ouder en heb je geen (geschikt) diploma? Dan moet je een toelatingsonderzoek doen.


Iets voor jou?

  • Je bent sociaal.

    Je kunt goed luisteren en met verschillende soorten mensen omgaan.

  • Je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen.

  • Je bent nieuwsgierig en je gaat uitdagingen niet uit de weg.

Handig om te weten

Aanmelden 1 september
Startdatum September 2021 (onder voorbehoud van accreditatie)
Locatie De Nieuwe Poort 21 Amersfoort
Diploma Associate degree-diploma
Numerus fixus Nee
Ons HUA-gebouw aan De Nieuwe Poort 21 in Amersfoort.

Interesse in de associate degree Human Resource Management (HRM)?

Vragen over de opleiding?