De Nieuwe Poort 21, Amersfoort

Op onze locatie aan De Nieuwe Poort 21 in Amersfoort wordt voor verschillende instituten van Hogeschool Utrecht onderwijs georganiseerd.

HU Amersfoort De Nieuwe Poort 21

HU gebouwen gedeeltelijk geopend

De gebouwen van de HU zijn gedeeltelijk geopend voor praktijklessen en toetsen en voor uitzonderingen als thuiswerken niet (altijd) mogelijk is.

Het is mogelijk dat als er geen onderwijsactiviteiten zijn, bijvoorbeeld in de avonduren, één of meerdere gebouwen gesloten zijn en dus dat onderstaande openingstijden kunnen afwijken.

• De HU Bibliotheek in Utrecht en Amersfoort zijn open. Je kunt een studieplek reserveren.
• HUB-Lab heeft geen open inloop. Stuur een mail naar hublab@hu.nl voor het maken van een afspraak.

De Nieuwe Poort 21, 3812 PA, Amersfoort

Postbus 512, 3800 AM, Amersfoort

Wegwijs op De Nieuwe Poort 21 in Amersfoort

Wil je weten hoe het gebouw De Nieuwe Poort 21 ingedeeld is? Raadpleeg dan de plattegrond.

Download de pdf

Ma, di, do, vrij 7.00-19.00 uur
Wo 7.00-22.00 uur
Za en zo gesloten

Aangepaste openingstijden tijdens herfstvakantie (18 t/m 24 oktober):

Ma 7.00-19.00 uur
Di t/m vrij 7.00-18.00 uur
Za en zo gesloten

Er zijn voorlopig geen cateringactiviteiten op HU Amersfoort. Zodra het restaurant weer open is, vind je hier de openingstijden.

De HU Bibliotheek heeft een locatie op het Utrecht Science Park (Padualaan 99) en op HU Amersfoort (De Nieuwe Poort 21).

We helpen je graag verder met je vraag. Onze balie is geopend van maandag t/m vrijdag. Voor de actuele openingstijden kijk je op ASK HU.

Je kunt ons maandag t/m vrijdag telefonisch bereiken op 088 481 9999 van 8.30 tot 16.00 uur of per mail STIP@hu.nl.

Sfeerimpressie