Tim van Eijl

Tim van Eijl

Onderzoeker

Tim is sinds september 2016 werkzaam bij Hogeschool Utrecht. Daarvoor ronde hij de master Applied Communication Science af. Binnen deze master verdiepte hij zich in de inzet van communicatie rond maatschappelijk thema’s. Daarvoor was Tim werkzaam binnen diverse commerciële en publieke organisaties.

Zijn passies liggen op de gebieden van communicatie voor gedragsverandering, digitale communicatie en gezondheidscommunicatie. Binnen de HU is Tim daarom betrokken bij onderzoeksprojecten op dit vlak. Denk aan een evaluatiestudie van de voedingsapp Eetmeter, de doorontwikkeling van project Touchpoints binnen het onderwijs, Active After Stroke, MOVES, Veilig haal/breng omgeving en het Fietsen met Focus project. 

Daarnaast heeft hij een verbindende rol bij de lopende onderzoeksprojecten en is hij betrokken als communicatieadviseur voor de lectoraten rond het expertisegebied 'samen digitaal', om resultaten, inzichten en kennis van de diverse onderzoeksprojecten zo toegankelijk mogelijk te maken. Daarbij participeert hij verdiepend in de projecten Publieke Dienstverlening in Digitale Transitie, ESSA en de Master Human Centered AI.

Expertises

  • communicatie & gedrag
  • gezondheidscommunicatie
  • projectmanagement


Projecten

Wil je samenwerken of heb je een vraag?