Toelating

Ben jij enthousiast over de deeltijdbachelor Farmakunde? Bekijk hieronder de toelatingseisen om te zien of je met de opleiding kunt beginnen.

Instroomeisen

Om te kunnen starten met de deeltijd hbo-opleiding Farmakunde heb je na je mbo-diploma niveau 4 minimaal twee jaar relevante werkervaring in het Farmaceutisch werkveld opgedaan (minstens drie dagen in de week). Wil je meer weten? Kijk dan op de pagina over doorstuderen na mbo.

In verband met goedkeuring toelatingseisen adviseren we om aan te melden voor 14 augustus 2019.

Heb je een havo-diploma en minimaal twee jaar relevante werkervaring in het Farmaceutisch werkveld (minstens drie dagen in de week)? Dan kan je beginnen aan de deeltijdopleiding Farmakunde. Voor deze opleiding maakt het niet uit welk profiel je gekozen hebt.

In verband met goedkeuring toelatingseisen adviseren we om aan te melden voor 14 augustus 2019.

Heb je een vwo-diploma en minimaal twee jaar relevante werkervaring in het Farmaceutisch werkveld (minstens drie dagen in de week)? Dan kan je beginnen aan de deeltijdopleiding Farmakunde. Voor deze opleiding maakt het niet uit welk profiel je gekozen hebt.

In verband met goedkeuring toelatingseisen adviseren we om aan te melden voor 14 augustus 2019.

Voor deze opleiding heb je een relevante werkplek nodig voor minimaal drie dagen in de week. Het is belangrijk dat je de ruimte krijgt om praktijkopdrachten te doen en je beroepscompetenties te ontwikkelen. Ook is er een mentor of coachende leidinggevende (op minimaal hbo-niveau) aanwezig die je begeleidt.

Voordat je aan de opleiding begint, heb je een telefonisch matchingsgesprek met de studieadviseur om de inhoud van de opleiding te bespreken. Samen bekijken jullie wat er nodig is om de opleiding succesvol te doorlopen, rekening houdend met je werk- en privésituatie en je kennisniveau. Ook wordt er gekeken of je werkplek geschikt is om de opleidingscompetenties te ontwikkelen.