Wil je doorgroeien naar een managementfunctie op hbo-niveau? Bij de deeltijdopleiding Bedrijfskunde krijg je alles om een excellente manager te worden. Je leert bijvoorbeeld hoe je projecten kan leiden, processen kan analyseren en herinrichten. Ook leer je hoe veranderingen in organisaties kunnen worden gefaciliteerd. Je bent als het ware de ontwerper en de veranderaar binnen een organisatie.

De hbo-opleiding Bedrijfskunde in deeltijd richt zich op zowel beginnende als ervaren professionals. Je krijgt les volgens de "action learning" methodiek: met de praktijkopdrachten pas je het geleerde direct toe in je dagelijks werk. Hierdoor blijft de stof beter hangen en kun je meteen van je pas verworven kennis profiteren. Tijdens de opleiding werk je niet alleen aan je professionele skills maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling, zodat jij straks het verschil kunt maken. 

Professional met laptop bezoekt online informatieavond

Online informatieavond

Wil jij meer informatie of heb je nog vragen? Kom dan naar een Online informatieavond op 22 of 29 september van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Meld je direct aan

Handig om te weten

Aanmelddeadline t/m 14 augustus, t/m 30 september, t/m 31 december en t/m 28 februari
Start 4 keer per jaar: september, november, februari en april
Lesdata 5 lesdagen in een lesblok van 10 weken, deels op vrijdag (14.00 - 20.30 uur) en op zaterdag (10.00 - 16.30 uur)
Studie-investering Circa 15 tot 20 uur per week
Collegegeld € 2053 (vrij van btw)

Dit is het minimale collegegeldtarief per jaar. Bereken welk tarief voor jou geldt.

 

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten.

Locatie HU locaties
Diploma Bachelor of Science (BSc)
Toelating Bekijk de toelatingseisen
Croho-naam B Bedrijfskunde
Croho-code 34035
Bedrijfskunde, tijdens de opleiding

Werk aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling

Het onderwijs is opgebouwd rondom modules die gericht zijn op je eigen organisatie. Zo zijn er lesblokken over informatiemanagement, leiderschap en management accounting. Hierin werk je aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij elk thema hoort ook een praktijkopdracht.

Bedrijfskunde, carriereperspectief

Meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

De opleiding is sterk gericht op de praktijk. Veel deeltijdstudenten vinden al tijdens hun studie een baan op een hoger niveau in de profit- of non-profitsector, of groeien door in de organisatie waar ze werken.

Online open avonden

Behoefte aan persoonlijk studieadvies? Ook in deze tijd staan we (online) voor je klaar! Kijk hier voor meer informatie. 

Aanmelden

Zin om te beginnen? Meld je direct aan!

Onze docenten en studenten zitten klaar om je persoonlijk advies te geven

Persoonlijk advies

Heb je een vraag? Neem contact op met Parttime Management Opleidingen via pmo@hu.nl. We helpen je graag verder!

Stuur direct een e-mail

Persoonlijke leerroute

Bij Hogeschool Utrecht studeer je flexibel. Samen met je studieadviseur bepaal je je eigen studietempo, de volgorde van modules en je toets-momenten. Zo kun je je studie afstemmen op je werk- en privésituatie en kennisniveau.


Kosten

Ben je benieuwd naar de kosten voor de opleiding Bedrijfskunde? In de collegegeldmeter bereken je eenvoudig hoeveel collegegeld je betaalt. Voor boeken en andere lesmaterialen ben je elk jaar ongeveer € 500 kwijt.


Waarom deze opleiding bij de HU?

  • Verzilver je werkervaring

    Heb je al de nodige werkervaring op hbo-niveau? Maak dan opdrachten of toetsen zonder de colleges te volgen. Zo studeer je snel en efficiënt.

  • Volg praktijkgericht onderwijs

    Het onderwijs sluit naadloos aan bij je werksituatie. Zo bekijk je de hele customer journey tijdens een praktijkopdracht of schrijf je klantprofielen die je meteen kunt inzetten.

  • Werk aan je persoonlijke ontwikkeling

    Je werkt aan je professionele skills, maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Er loopt een speciale leerlijn door de hele studie.


Gert Jan Schop, docent hbo-deeltijdopleiding bedrijfskunde, Hogeschool Utrecht

"Deeltijdstudenten delen hun kennis en ervaring die zij binnen hun organisatie hebben opgedaan, waar ik ook weer van leer. Ik kan dit goed gebruiken in mijn dagelijks werk."

Gert Jan Schop (54)

Vragen over deze opleiding?