Wil je doorgroeien naar een managementfunctie op hbo-niveau? Bij de deeltijdopleiding Bedrijfskunde krijg je alles om een excellente manager te worden. Je leert bijvoorbeeld hoe je projecten kunt leiden en een strategische analyse maakt. Ook ga je interne bedrijfsprocessen analyseren en draag je ideeën aan om deze te verbeteren.

De hbo-opleiding Bedrijfskunde in deeltijd richt zich op zowel beginnende als ervaren professionals. Je krijgt les volgens de "action learning" methodiek: met de praktijkopdrachten pas je het geleerde direct toe in je dagelijks werk. Hierdoor blijft de stof beter hangen en kun je meteen van je pas verworven kennis profiteren. Tijdens de opleiding werk je niet alleen aan je professionele skills maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling, zodat jij straks het verschil kunt maken. 

Extra informatieavond

Wil je meer weten over deze opleiding? Kom dan op donderdag 6 februari naar de extra informatieavond. Tijdens deze avond ontmoet je docenten en kun je al je vragen stellen.

Meer informatie

Handig om te weten

Aanmelddeadline t/m 14 augustus, t/m 30 september, t/m 31 december en t/m 28 februari
Start 4 keer per jaar: september, november, februari en april
Lesdata Vrijdag (middag en avond) en zaterdag
Studie-investering Circa 15 tot 20 uur per week
Collegegeld € 1908 (vrij van btw)

Dit is het minimale collegegeldtarief per jaar voor
2019-2020. Het minimale tarief voor 2020-2021 is € 2053.
Bereken welk tarief voor jou geldt.

 

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten.

Locatie HU locaties
Diploma Bachelor of Science (BSc)
Toelating Bekijk de toelatingseisen
Croho-naam B Bedrijfskunde
Croho-code 34035
Bedrijfskunde, tijdens de opleiding

Werk aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling

Het onderwijs is opgebouwd rondom modules die gericht zijn op je eigen organisatie. Zo zijn er lesblokken over informatiemanagement, leiderschap en management accounting. Hierin werk je aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij elk thema hoort ook een praktijkopdracht.

Bedrijfskunde, carriereperspectief

Meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

De opleiding is sterk gericht op de praktijk. Veel deeltijdstudenten vinden al tijdens hun studie een baan op een hoger niveau in de profit- of non-profitsector, of groeien door in de organisatie waar ze werken.

Aanmelden

Zin om te beginnen met deze opleiding? Bekijk dan meteen hoe je je aanmeldt.

Open avond 21 april

Kom dinsdagavond 21 april naar onze open avond in Utrecht. Je bent welkom tussen 18.00 en 21.00 uur.

Persoonlijke leerroute

Bij Hogeschool Utrecht studeer je flexibel. Samen met je studieadviseur bepaal je je eigen studietempo, de volgorde van modules en je toets-momenten. Zo kun je je studie afstemmen op je werk- en privésituatie en kennisniveau.


Kosten

Ben je benieuwd naar de kosten voor de opleiding Bedrijfskunde? In de collegegeldmeter bereken je eenvoudig hoeveel collegegeld je betaalt. Voor boeken en andere lesmaterialen ben je elk jaar ongeveer € 500 kwijt.


Waarom deze opleiding bij de HU?

  • Verzilver je werkervaring

    Heb je al de nodige werkervaring op hbo-niveau? Maak dan opdrachten of toetsen zonder de colleges te volgen. Zo studeer je snel en efficiënt.

  • Volg praktijkgericht onderwijs

    Het onderwijs sluit naadloos aan bij je werksituatie. Zo bekijk je de hele customer journey tijdens een praktijkopdracht of schrijf je klantprofielen die je meteen kunt inzetten.

  • Werk aan je persoonlijke ontwikkeling

    Je werkt aan je professionele skills, maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Er loopt een speciale leerlijn door de hele studie.


Gert Jan Schop, docent hbo-deeltijdopleiding bedrijfskunde, Hogeschool Utrecht

"Deeltijdstudenten delen hun kennis en ervaring die zij binnen hun organisatie hebben opgedaan, waar ik ook weer van leer. Ik kan dit goed gebruiken in mijn dagelijks werk."

Gert Jan Schop (54)

Vragen over deze opleiding?