Robotisering, big data, blockchain: de digitale wereld biedt eindeloos veel mogelijkheden. Organisaties, hun processen en hun resources veranderen snel en voortdurend. Dat vraagt flexibele professionals met theoretische en praktische kennis. Professionals die van aanpakken weten, zonder daarbij de menselijke maat uit het oog te verliezen. Wil jij bijdragen aan de vernieuwende oplossingen en veranderingen voor de organisatie? Dan is de hbo-opleiding Bedrijfskunde wat voor jou.

Aangemeld, en nu?

Start je in september? Voltooi dan je inschrijving.

Je eigen brochure

Meer weten over deze opleiding of over het studentenleven? Stel zelf je brochure samen!

Tijdens de opleiding Bedrijfskunde: voorbeeld van een lessituatie

Bijdragen aan innovatieve oplossingen

Brainstormen met je team, businessmodels invullen en het bedrijfsplan presenteren. Vanaf dag één ben je met je studiegenoten en ook zelfstandig aan de slag om een projectbureau te runnen of bijvoorbeeld een winkelconcept te ontwikkelen. Vaak werk je aan projecten voor echte opdrachtgevers. Een coach helpt je met je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Na de opleiding Bedrijfskunde: twee bedrijfskundigen in overleg

Jij ziet kansen en brengt organisaties daarmee een stap verder

Met de bacheloropleiding Bedrijfskunde kun je als manager, projectleider of adviseur van start. De vaardigheden en vooral de praktijkervaring die je in deze opleiding opdoet, worden in het werkveld veel gevraagd.

Toelating

Je kunt met de opleiding Bedrijfskunde beginnen als je een havo-, vwo- of mbo-diploma (niveau 4) hebt. Ben je 21 jaar of ouder en heb je geen (geschikt) diploma? Dan moet je een toelatingsonderzoek doen.


Iets voor jou?

  • Brede blik op de wereld

    Nieuwe trends en (technologische) ontwikkelingen zie jij als eerste en je weet hoe je ze kunt toepassen voor en in de organisatie.

  • Dat kan beter!

    Jij kijkt met een constructief kritische blik en kunt goed je mening onderbouwen.

  • Ondernemend en onderzoekend

    Jij analyseert, concludeert, verbetert en pakt problemen direct aan. Je lost ze duurzaam op. Alleen, of samen met anderen.

"Mijn traineeship in Malta is een fantastische ervaring geweest!"

Lorenzo van Nimwegen (21) Vierdejaarsstudent

Handig om te weten

Aanmelden t/m 1 mei
Startdatum September
Locatie Heidelberglaan 15 Utrecht
Diploma Bachelor of Science (BSc)
Numerus fixus Nee
Croho-naam B Bedrijfskunde
Croho-code 34035

Vragen over de opleiding?