Ben jij de professional die meer van business-to-business (B2B) sales wil weten? Of ben jij de gekwalificeerde mbo'er die graag verder carriѐre wil maken in sales? Dan is de praktijkgerichte Associate degree-opleiding Sales & Accountmanagement iets voor jou.

Top-opleiding 2017

Topopleiding

Deze opleiding is door de Keuzegids hbo 2024 beoordeeld als topopleiding en behoort in het vakgebied tot de beste.

Associate degree bij de HU

Video afspelen
01:20
Still van promotiefilm Associate degree bij HU

Bij deze tweejarige hbo-opleiding leer je over het zakelijke koop- en verkoopproces en werk je aan je salesvaardigheden, saleshouding en je persoonlijke ontwikkeling. Je wordt opgeleid tot een moderne en toekomstgerichte accountmanager die de hele sales cycle overziet en die overweg kan met de moderne digitale mogelijkheden en tools. Zo krijg je de kans om het beste uit jezelf te halen!

Onze docenten en studenten zitten klaar om je persoonlijk advies te geven

Vraag persoonlijk advies

Heb je een vraag? Neem contact op met Wendy Doedel. We helpen je graag verder!

Stuur een mail

Handig om te weten

Aanmelddeadline t/m 31 augustus
Startmoment september
Lesdata Iedere woensdag van 14.00 - 20.30 uur
Studie-investering Afhankelijk van je voorkennis, werkervaring en huidige werkplek tussen de 20 en 40 uur
Collegegeld € 2530 (vrij van btw)
Dit is het minimale collegegeldtarief per jaar. Bereken welk tarief voor jou geldt.

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten. Of ga voor meer informatie naar de site van Leerwerkloket.

Locatie De Nieuwe Poort 21 Amersfoort
Diploma Associate degree-diploma
Toelating Bekijk de toelatingseisen
Croho-naam Ad Sales en Accountmanagement
Croho-code 80126
Student op laptop
De opleiding

Leer alle kneepjes van het verkoopvak

Je doorloopt de hele sales funnel. Van doelgroepverkenning en leadgeneratie tot het verkoopgesprek en relatiebeheer. Tijdens deze studie werk je voortdurend aan je ontwikkeling als sales professional.

Carrièreperspectief

Aan het werk in de sales

Na de opleiding kun je bijvoorbeeld aan de slag als accountmanager, sales consultant of relatiebeheerder. Ben je nog niet uitgeleerd? Stroom dan door naar de bacheloropleiding Commerciële Economie.

Kennismaken op locatie

Past deze deeltijd Ad-opleiding bij je en hoe combineer je die met je baan? Kom erachter op donderdagmiddag 6 juni bij HU Amersfoort.

Online open avonden

Bezoek onze online open avonden tussen 28 mei en 7 juni. Wij staan klaar voor jou en je vragen.

Je persoonlijke leerroute

Bij Hogeschool Utrecht studeer je flexibel. Samen met je studieadviseur bepaal je je eigen studietempo, de volgorde van modules en je toetsmomenten. Zo kun je je studie afstemmen op je werk- en privésituatie en kennisniveau.

Wat kost een hbo-opleiding?

Ben je benieuwd naar de kosten voor de associate degree Sales & Accountmanagement in deeltijd? In de collegegeldmeter bereken je eenvoudig hoeveel collegegeld je betaalt.

Waarom Sales & Accountmanagement studeren bij de HU?

  • Toekomstgericht

    De opleiding is afgestemd op de nieuwste ontwikkelingen binnen de sales en de veranderende rol van de accountmanager. Zo is er veel aandacht voor digital sales, business development, CRM en data.

  • Gevarieerd programma

    Je volgt korte en interactieve lesbijeenkomsten of workshops. Soms werk je tussendoor in kleine groepjes, net waar op dat moment behoefte aan is. Daarnaast zijn er gastcolleges van experts uit de beroepspraktijk. En ten slotte is er veel aandacht en ruimte voor persoonlijke feedback.

  • Praktijkgericht

    Vanaf dag één werk je aan relevante beroepstaken die je toepast op je eigen werksituatie en die onderdeel zijn van de beroepspraktijk in de sales. Onze ervaren docenten zijn afkomstig uit de beroepspraktijk.

Buitenkant gebouw De Nieuwe Poort te Amersfoort

Interesse in de opleiding Sales & Accountmanagement?

Heb je nog vragen?