Ben jij de professional die meer van business to business sales wil weten, of ben jij de gekwalificeerde mbo'er die graag verder carriѐre wil maken in sales? Dan is deze opleiding iets voor jou. Bij de Ad-deeltijdopleiding Sales & Accountmanagement leer je niet alleen over het koop- en verkoopproces. Je werkt ook aan je salesvaardigheden, saleshouding en je persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je de tools om het beste uit jezelf te halen!

Let op!

De opleiding Ad Sales & Accountmanagement is nieuw en we hebben het voornemen om te starten in september 2020. Wil jij er als een van de eersten bij zijn? Stuur een e-mail met je naam, e-mailadres en eventueel telefoonnummer naar adsam@hu.nl. Dan houden we je op de hoogte.

Open dag 14 maart

Nice to meet you! Je bent welkom tussen 9:30 en 15:00 uur.

Meelopen en proefstuderen

Kruip in de huid van een student en loop een dagje mee.

Tijdens de opleiding

Je leert tijdens de opleiding alle facetten van het salesvak. Je leert hoe je leadgeneration toepast, je maakt onder andere salesplannen & klantanalyses maken en je wordt een ster in social selling.

HaNdeN uit de mouwen!

Na de opleiding krijg je het associate degree-diploma Sales & Accountmanagement. Hiermee kun je aan de slag als accountmanager, business developer, sales representative, sales consultant, sales hunter, sales engineer en relatiebeheerder.


Handig om te weten

Aanmelden Volgt
Startdatum September 2020
Locatie Amersfoort
Diploma Associate degree-diploma
Numerus fixus Nee

Interesse in de AD Sales & Accountmanagement?

Vragen over de opleiding?