Ben jij de professional die meer van business-to-business (B2B) sales wil weten? Of ben jij de gekwalificeerde mbo'er die graag verder carriѐre wil maken in sales? Dan is de praktijkgerichte Associate degree-opleiding Sales & Accountmanagement iets voor jou.

Bij deze tweejarige hbo-opleiding leer je over het zakelijke koop- en verkoopproces en werk je aan je salesvaardigheden, saleshouding en je persoonlijke ontwikkeling. Je wordt opgeleid tot een moderne en toekomstgerichte accountmanager die de hele sales cycle overziet en die overweg kan met de moderne digitale mogelijkheden en tools. Zo krijg je de kans om het beste uit jezelf te halen!

Onze docenten en studenten zitten klaar om je persoonlijk advies te geven

Persoonlijk advies

Heb je een vraag? Neem contact op met Martin Veldhuizen via martin.veldhuizen@hu.nl of Hugo Bruining via hugo.bruining@hu.nl. We helpen je graag verder!

Handig om te weten

Aanmelddeadline t/m 31 augustus
Start september
Lesdata Iedere woensdag van 14.00 - 20.30 uur
Studie-investering Circa 20 uur per week
Collegegeld € 1084 (vrij van btw)

Bereken welk tarief voor jou geldt.

 

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten.

Locatie De Nieuwe Poort 21 Amersfoort
Diploma Associate degree-diploma
Toelating Bekijk de toelatingseisen
Croho-naam Ad Sales en Accountmanagement
Croho-code 80126
Student op laptop

tijdens de opleiding

Je leert alle facetten van het moderne salesvak van de accountmanager. De gehele sales funnel komt aan bod: van lead generation tot en met het onderhandelen om de order binnen te halen. Ook maak je acquisitieplannen, CRM-analyses, leer je alles over netwerken en social selling.

Handen uit de mouwen

Na de opleiding krijg je het associate degree-diploma Sales & Accountmanagement. Hiermee kun je aan de slag als accountmanager, business developer, sales representative, sales consultant, sales hunter, sales engineer en relatiebeheerder.

Online open avonden

Bezoek onze online open avonden tussen 8 en 19 november. Wij staan klaar voor jou en je vragen.

Aanmelden

Zin om te beginnen?

Persoonlijke leerroute

Bij Hogeschool Utrecht studeer je flexibel. Samen met je studieadviseur bepaal je je eigen studietempo, de volgorde van modules en je toetsmomenten. Zo kun je je studie afstemmen op je werk- en privésituatie en kennisniveau.


kosten

Ben je benieuwd naar de kosten voor de associate degree Sales & Accountmanagement in deeltijd? In de collegegeldmeter bereken je eenvoudig hoeveel collegegeld je betaalt.

Waarom deze opleiding bij de HU?

  • Praktijkgericht

    Vanaf dag één werk je aan relevante beroepstaken die je toepast op je eigen werksituatie en die onderdeel zijn van de beroepspraktijk in de sales. Onze ervaren docenten zijn afkomstig uit de beroepspraktijk.

  • Toekomstgericht

    De opleiding is afgestemd op de nieuwste ontwikkelingen binnen de sales en de veranderende rol van de accountmanager. Zo is er veel aandacht voor digital sales, business development, CRM en data.

  • Gevarieerd programma

    Je volgt korte en interactieve lesbijeenkomsten of workshops. Soms werk je tussendoor in kleine groepjes, net waar op dat moment behoefte aan is. Daarnaast zijn er gastcolleges van experts uit de beroepspraktijk. En ten slotte is er veel aandacht en ruimte voor persoonlijke feedback.

Buitenkant gebouw De Nieuwe Poort te Amersfoort

Interesse in de opleiding Sales & Accountmanagement?

Vragen over de opleiding?