Toelating

Wil je weten wat je nodig hebt om met de opleiding Communication and Multimedia Design te starten? We hebben alle eisen voor je op een rijtje gezet, zodat je meteen kunt zien wat voor jou geldt.

Instroomeisen

E&M Direct toelaatbaar
N&T Economie of M&O of Bedrijfseconomie
N&G Economie of M&O of Bedrijfseconomie
C&M Economie of MAW of M&O of Bedrijfseconomie

Heb je een havo-diploma met het profiel cultuur en maatschappij zonder wiskunde in je vakkenpakket? Dan doe je een wiskundetoets voordat je met de opleiding begint. Nadat je je hebt aangemeld via Studielink krijg je in de loop van de maand mei een uitnodiging om de toets te maken. De wiskundetoets wordt aangeboden tijdens de matchingsdag op 30 juni of op 18 augustus 2020.

E&M Direct toelaatbaar
N&T Economie of M&O of Bedrijfseconomie
N&G Economie of M&O of Bedrijfseconomie
C&M Economie of MAW of M&O of Bedrijfseconomie

Je kunt starten met de opleiding Communication and Multimedia Design aan Hogeschool Utrecht als je klaar bent met mbo (niveau 4).

Wil je meer weten? Kijk dan op de pagina over doorstuderen na het mbo.

Ben je 21 jaar of ouder en voldoe je niet aan de opleidingseisen? Dan mag je deze opleiding ook volgen als je het toelatingsonderzoek 21+ haalt. Wiskunde B is hierbij een aanvullende toets. Schrijf je in via Studielink externe link en geef je meteen op voor het onderzoek.

Om zeker te weten dat je de juiste opleiding kiest, doe je bij Hogeschool Utrecht een studiekeuzecheck. Zo verschijn je goed voorbereid aan de start.

Interieur Heidelberglaan 15, Utrecht Science Park

Interesse in de bachelor Communication and Multimedia Design?