Toelating

Wil je weten wat je nodig hebt om met de opleiding Communication and Multimedia Design te starten? We hebben alle eisen voor je op een rijtje gezet, zodat je meteen kunt zien wat voor jou geldt.

Instroomeisen

E&M Direct toelaatbaar
N&T Direct toelaatbaar
N&G Direct toelaatbaar
C&M Heb je een pakket zonder wiskunde? Dan kun je de wiskundetoets doen. Je krijgt hier automatisch informatie over nadat je je hebt aangemeld via Studielink.

Heb je een havo-diploma met het profiel cultuur en maatschappij zonder wiskunde in je vakkenpakket? Dan doe je een wiskundetoets voordat je met de opleiding begint. Nadat je je hebt aangemeld via Studielink krijg je hier automatisch informatie over.

E&M Direct toelaatbaar
N&T Direct toelaatbaar
N&G Direct toelaatbaar
C&M Direct toelaatbaar

Je kunt starten met de opleiding Communication and Multimedia Design aan Hogeschool Utrecht als je klaar bent met mbo (niveau 4).

Wil je meer weten? Kijk dan op de pagina over doorstuderen na het mbo.

Ben je 21 jaar of ouder en voldoe je niet aan de opleidingseisen? Dan mag je deze opleiding ook volgen als je het toelatingsonderzoek 21+ haalt. Schrijf je in via Studielinkexterne link en geef je meteen op voor het onderzoek.

Om zeker te weten dat je de juiste opleiding kiest, doe je bij Hogeschool Utrecht een studiekeuzecheck. Zo verschijn je goed voorbereid aan de start.

Heidelberglaan 15

Interesse in de bachelor Communication and Multimedia Design?