Toelating

Wil je weten wat je nodig hebt om met de opleiding Communication and Multimedia Design te starten? We hebben alle eisen voor je op een rijtje gezet, zodat je meteen kunt zien wat voor jou geldt.

Instroomeisen Communication and Multimedia Design

E&M Direct toelaatbaar
N&T Direct toelaatbaar
N&G Direct toelaatbaar
C&M Heb je een pakket zonder wiskunde? Dan doe je een wiskundetoets voor je met de opleiding begint. Je krijgt hier automatisch een uitnodiging voor nadat je je hebt aangemeld via Studielink.

Heb je een havo-diploma met het profiel cultuur en maatschappij zonder wiskunde in je vakkenpakket? Dan doe je een wiskundetoets voordat je met de opleiding begint. Nadat je je hebt aangemeld via Studielink krijg je in de loop van de maand mei een uitnodiging om de toets te maken.

E&M Direct toelaatbaar
N&T Direct toelaatbaar
N&G Direct toelaatbaar
C&M Direct toelaatbaar

Je kunt starten met de opleiding Communication and Multimedia Design aan Hogeschool Utrecht als je klaar bent met mbo (niveau 4).

Wil je meer weten? Kijk dan op de pagina over doorstuderen na het mbo.

Ben je 21 jaar of ouder en voldoe je niet aan de opleidingseisen? Dan mag je deze opleiding ook volgen als je het 21+ toelatingsonderzoek haalt. 

Om zeker te weten dat je de juiste opleiding kiest, doe je bij Hogeschool Utrecht een studiekeuzecheck. Zo verschijn je goed voorbereid aan de start.

Heidelberglaan 15

Interesse in de bachelor Communication and Multimedia Design?

Heb je nog vragen?