Toelating

Ben jij enthousiast over de duale bacheloropleiding HBO-ICT Cyber Security & Cloud? Bekijk dan of jij aan de opleiding kunt beginnen.

Instroomeisen HBO-ICT CYBER SECURITY & CLOUD DUAAL

Omdat dit een duale opleiding is, moet je een werkgever hebben. Heb je nog geen werkgever? Dan kan de Stichting Cloud IT Academy je helpen met het vinden. De werkomgeving moet relevant zijn voor de opleiding. Van de deelnemende bedrijven wordt verwacht dat ze naar beste kunnen zullen voldoen aan de (HU HELD) aanbevelingen. 

Een onderdeel van de inschrijving voor een duale opleiding is de onderwijsovereenkomst (tripartite overeenkomst). Deze overeenkomst wordt getekend door 3 partijen: 

  • de student 
  • de werkgever 
  • de opleiding 

Deze overeenkomst is in principe van toepassing voor jouw gehele opleidingsperiode (de duur van de opleiding). In deze overeenkomst staat onder andere beschreven hoe de begeleiding plaatsvindt.

Met een mbo-diploma niveau 4, een havo- of vwo-diploma (alle profielen, oude en nieuwe stijl) kun je direct instromen. 

Om direct aan de slag te kunnen gaan bij een bedrijf, zullen bedrijven de eis stellen dat je relevante ICT werkervaring of vooropleiding hebt (bv. MBO-4 ICT opleiding). 

Ben je 21 jaar of ouder en voldoe je niet aan de toelatingseisen? Dan mag je deze opleiding ook volgen als je het 21+ toelatingsonderzoek haalt. Schrijf je in voor de opleiding via Studielink en meld je meteen aan voor het onderzoek.

HBO-ICT System Network & Cloud Engineering

Interesse in de bachelor HBO-ict Cyber Security & Cloud?

Heb je nog vragen?