Toelating

Wil je weten wat je nodig hebt om met de hbo-opleiding Logistics Management te starten? We hebben alle eisen voor je op een rijtje gezet, zodat je meteen ziet of je deze opleiding kunt gaan volgen.

Instroomeisen Logistics Management

E&M Direct toelaatbaar
N&T Direct toelaatbaar
N&G Direct toelaatbaar
C&M Direct toelaatbaar

E&M Direct toelaatbaar
N&T Direct toelaatbaar
N&G Direct toelaatbaar
C&M Direct toelaatbaar

Je kunt starten met de opleiding Logistics Management aan Hogeschool Utrecht als je klaar bent met mbo (niveau 4).

Wil je meer weten? Kijk dan op de pagina over doorstuderen na mbo.

Heb jij de een Associate degree-opleiding Logistiek Management afgerond? Dan kan je direct instromen in het derde jaar van deze opleiding.

Ben je 21 jaar of ouder en voldoe je niet aan de toelatingseisen? Dan mag je deze opleiding ook volgen als je het 21+ toelatingsonderzoek haalt. Schrijf je in voor de opleiding via Studielinkexterne link en meld je meteen aan voor het onderzoek.

Om zeker te weten dat je de juiste opleiding kiest, doe je bij Hogeschool Utrecht een studiekeuzecheck. Zo verschijn je goed voorbereid aan de start.

Heb je een buitenlands diploma? Dan is een NT2-diploma II met de vier onderdelen lezen, luisteren, spreken en schrijven vereist. Je diploma moet afkomstig zijn van een rijkserkende opleiding. Er zijn verschillende deadlines voor de toelating, afhankelijk van de herkomst van je diploma:

  • EER-diploma: deadline 1 augustus;
  • niet-EER-diploma, geen visum nodig: deadline 1 juli;
  • niet-EER-diploma, visum nodig: deadline 1 juni.

Heb je nog vragen?