Toelating

Wil je weten wat je nodig hebt om met de hbo-opleiding Ad Software Development te starten? We hebben alle eisen voor je op een rijtje gezet, zodat je meteen kunt zien wat voor jou geldt.

Aanmelden

Meld je aan voor 1 mei 2020. Meld je je ná 1 mei (en uiterlijk t/m 15 augustus) aan voor deze opleiding, dan besluit de opleiding of je nog toegelaten kunt worden.

We bieden eind augustus nog een matchingsmoment aan voor alle opleidingen. Aanmelders na 1 mei dienen aan deze studiekeuzecheck deel te nemen en aanwezig te zijn bij de matchingsdag in augustus. Zij ontvangen ook een studieadvies. De opleiding bepaalt of je nog wordt toegelaten.

Instroomeisen

E&M Direct toelaatbaar
N&T Direct toelaatbaar
N&G Direct toelaatbaar
C&M Direct toelaatbaar

E&M Direct toelaatbaar
N&T Direct toelaatbaar
N&G Direct toelaatbaar
C&M Direct toelaatbaar

 Je kunt starten met de opleiding Software Development aan Hogeschool Utrecht als je klaar bent met mbo (niveau 4).

Wil je meer weten? Kijk dan op de pagina over doorstuderen na mbo.

Ben je 21 jaar of ouder en voldoe je niet aan de opleidingseisen? Dan mag je deze opleiding ook volgen als je het toelatingsonderzoek 21+ haalt. Schrijf je in via Studielink en geef je meteen op voor het onderzoek.

Om zeker te weten dat je de juiste opleiding kiest, doe je bij Hogeschool Utrecht een studiekeuzecheck. Zo verschijn je goed voorbereid aan de start.

Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor de matchingsdag. Tijdens de matchingsdag hoor je wat je nodig hebt om jouw opleiding succesvol te doorlopen.

De matchingsdagen voor start februari 2020 vinden plaats op 28 en 30 januari 2020.