Martine Ganzevles | Onderzoeker | Methodologie van Praktijkgericht Onderzoek & Participatie Zorg en Ondersteuning

Martine Ganzevles

Onderzoeker

Drs. Martine Ganzevles (1976) is sinds september 2013 werkzaam als onderzoeker bij het lectoraat Onderzoekend Vermogen. Als hogeschooldocent is ze verbonden aan het Instituut voor Sociaal Werk. Haar inzet hier omvat de minor GGZagoog en programmaverantwoordelijk docent voor het afstudeeronderdeel praktijkgericht onderzoek.

Vanaf 1 februari 2016 werkt zij aan haar promotieonderzoek 'Gegeven de Omstandigheden. Naar passende (r) onderzoeksmethodologie voor praktijkgericht Sociaal Werk onderzoek.’ Hiervoor is ze als ‘science practitioner’ verbonden aan Universiteit Tilburg – Tranzo en daar wordt ze begeleid door Tine Van Regenmortel (Academische Werkplaats Sociaal Werk). Daan Andriessen is bij Hogeschool Utrecht de begeleidend lector. 

Martine is opgeleid tot sociaal pedagogisch hulpverlener en heeft vervolgens Algemene Sociale Wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit Utrecht, richting Cultuur, Zorg en Welzijn. Haar werkervaring deed ze met name op in de geestelijke gezondheidszorg, zowel in de directe begeleiding als in advies en onderzoek.

Expertises

  • Sociaal werk
  • Steunend relationeel handelen
  • Methodologie van praktijkgericht onderzoek

Publicaties


Projecten

Wil je samenwerken of heb je een vraag?