Introductie bij de HU

Je hebt je aangemeld voor een opleiding bij de HU! Om goed voorbereid van start te gaan en om je te helpen je inschrijving definitief te maken, hebben we allerlei nuttige informatie voor je op een rij gezet. Over je inschrijving, het rooster en de boekenlijsten en natuurlijk over de introductie en start van jouw opleiding. Wanneer moet je je waar voor het eerst melden? Best fijn om te weten.

Do you prefer this information in English?

Check Introduction at HU on HU International.

Introduction at HU

Maar eerst: toegang tot je HU-mail

Om belangrijke informatie te kunnen raadplegen, heb je een HU-mailadres nodig. Op of na 4 juni heb je van ons een welkomstmail ontvangen met daarin jouw HU-accountgegevens.

Kun je je welkomstmail met je account/login gegevens niet vinden of heb je deze niet ontvangen? Kijk dan eerst in je SPAM. Alsnog niet gevonden? Neem dan contact op met Centrale Service Desk via helpdesk@hu.nl. Ben je alleen je wachtwoord vergeten? Ga dan naar wachtwoordvergeten.hu.nl.

Wil je alvast een voorproefje van studeren aan de HU? Volg dan onze studenten op Instagram.

Voor welke opleiding heb jij je aangemeld?

Ga dan naar introHU en log in met je HU-account dat je op of na 4 juni per mail hebt ontvangen. Of download de app “myHU” (voor iOS en Android) en je hebt alle info bij de hand op je telefoon.

Dan vind je alle informatie op www.intro.hu.nl/deeltijd. Inloggen is niet nodig. Zoek jouw opleiding op in het menu voor alle informatie over de opleidingsintroductie. Ga met de checklist na of je alle stappen hebt gezet om goed voorbereid van start te gaan.

Informatie over introducties bij de masteropleidingen vind je op www.intro.hu.nl/masters. Inloggen is niet nodig. Zoek jouw opleiding op in het menu en ga met de checklist na of je alle stappen hebt gezet om goed voorbereid van start te gaan.

Geniet alvast van de zomer en we zien je graag in september!