Wil je je ontwikkelen tot een strategische businesspartner? Geef je kennis van ICT een upgrade en pas het geleerde direct toe in je organisatie. De Master of Informatics- Applied Data Science (MSc) biedt jou de kennis, vaardigheden en inzichten om in te kunnen spelen op gebruikerswensen, marktontwikkelingen, wetgeving en organisatieverbeteringen.

De Master of Informatics - Applied Data Science (MoI) besteedt aandacht aan Data Science, Business Analytics & Big Data, Data Mining & Exploration, Programming & Visualisation, Machine Learning en Ethiek in de digitale wereld. Zo ben je optimaal voorbereid op een volgende stap in je carrière.

Door de modulaire opbouw van de Master is het mogelijk om losse modules te volgen.

Zin om te beginnen met deze opleiding? Bekijk dan meteen hoe je je aanmeldt.

Informatiemiddagen: 15 en 22 augustus

Kom donderdag 15 en/of donderdag 22 augustus naar onze informatiemiddag in Utrecht. Je bent welkom van 15.30 - 16.30 uur.

Handig om te weten

Aanmelddeadline circa 2 weken voorafgaand aan de startdatum
Start september, november, februari en april
Lesdata dinsdag (14:30 - 21:15 uur) wekelijks
Studie-investering 15 à 20 uur per week
Collegegeld € 21000 (vrij van btw)

Dit zijn de kosten voor de totale master, exclusief kosten studiereis (prijswijzigingen voorbehouden).

Vanaf studiejaar 2019/2020 bedraagt het collegegeld
€ 10.500 per jaar.

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten.

Locatie Koningsbergerstraat 9 Utrecht
Diploma Master of Science - MSc
Toelating Bekijk de toelatingseisen
Croho-naam M Informatics
Croho-code 70050

Van Data Science tot Ethiek

Met het brede aanbod aan modules geeft de Master of Informatics – Applied Data Science jou alle kennis en tools in handen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van data snel en effectief in te bedden in jouw werkomgeving.

Doorgroeien in Applied Data Science

De Master helpt je je huidige functie te verbreden en te verdiepen.

aanmelden

• Ga via de aanmeldbutton naar de aanmeldpagina. Log in bij Studielink en meld je aan bij de master.
  • Geef vervolgens via onderstaande link de gewenste startdatum aan ons door (onder vermelding van je naam en telefoonnummer).

Na ontvangst van je aanmelding nemen we contact met je op. Je ontvangt van ons een onderwijscontract.

Toelating

Voor toelating tot de masteropleiding zijn tenminste vereist een HBO diploma en minimaal 2 jaar relevante werkervaring op HBO/WO niveau. Toelating vindt plaats op basis van een toetsing van het curriculum vitae en een intakegesprek.

Kosten

De volledige Master of Informatics - Applied Data Science kost € 20500 en de studiereis € 500.

Vanaf studiejaar 2019/2020 bedragen de kosten voor de Master € 10500 per jaar (exclusief studiereis)

Hogeschool Utrecht organiseert regelmatig een informatiemiddag ICT deeltijd.

Blijf op de hoogte over het ICT Deeltijd Onderwijs van Hogeschool Utrecht en wat daarmee samenhangt en volg ons op LinkedIn. Hier kondigen wij ook onze “De Master Spreekt Events” aan.

Hogeschool Utrecht organiseert geregeld 'De Master Spreekt...' events. In deze reeks vonden plaats:

De Master spreekt...

• Over Enterprise Architectuur
  • Over Business modeling & EA
  • Over Business Rules Management
  • Over Lean Management
  • Over Business Case & Agile
  • Over Application Portfolio Management
  • Over Digitale Waardeketen
  • Over De toekomst (10 jarig congres Master the future)
  • Over Trends in Enterprise Architectuur
  • Over Business Models
  • Over Privacywet 2018
  • Over De 7 lessen in BPM
  • Over Lean Six Sigma en Data Science
  • Over Succesvolle digitale transformatie
  • Over Ethiek in de digitale wereld
  • Over Data Science

Waarom deze opleiding bij de hu?

• Uniek in Nederland

De praktijkgerichte benadering van Data Science binnen deze hbo master is uniek in Nederland ten opzichte van de universitaire masters.

• Flexibel door modulair aanbod

Je kunt starten met één module en zo verder bouwen aan je postbachelor- of masterdiploma. Jij bepaalt het tempo.

• Volg praktijkgericht onderwijs

Je ervaringen zijn input voor de lessen die je volgt. En wat je leert, pas je meteen toe in je werk.

Direct Contact

Mieke Braadbaart