Toelating

Ben jij enthousiast over de deeltijdopleiding Management in de Zorg? Bekijk dan de toelatingseisen en kijk of jij aan de bachelor kan beginnen.

Om te kunnen starten met de deeltijd hbo-opleiding Management in de Zorg heb je een relevant mbo-diploma niveau 4 nodig. Wil je meer weten? Kijk dan op de pagina over doorstuderen na mbo.

Heb je een havo- of vwo-diploma? Dan kan je beginnen aan de opleiding Management in de Zorg. Voor deze opleiding maakt het niet uit welk profiel je gekozen hebt.

Heb je een hbo- of wo-diploma in een relevante richting? Dan kun je starten met de deeltijdopleiding Management in de Zorg.

Ben je 21 jaar of ouder? Dan mag je deze opleiding ook volgen als je niet voldoet aan de toelatingseisen hierboven. Wel moet je dan eerst het toelatingsonderzoek 21+ halen. Nadat je je hebt ingeschreven voor de opleiding via Studielink externe link , kun je je voor dit onderzoek opgeven.

Voordat je begint, heb je een intakegesprek met de studieadviseur om de inhoud van de opleiding te bespreken. Samen bekijken jullie wat er nodig is om de opleiding succesvol te doorlopen, rekening houdend met je werk- en privésituatie en je kennisniveau. Ook wordt er gekeken of je een werkplek hebt en of deze geschikt is om de opleidingscompetenties te ontwikkelen.

Tijdens de deeltijdbachelor Management in de Zorg maak je opdrachten in en over de organisatie waar je werkt of stage loopt. Het is daarom belangrijk dat je een werkplek hebt waarin je voldoende ruimte, tijd en begeleiding krijgt om deze opdrachten uit te voeren.

Vragen over de opleiding?