Carrièreperspectief

Na twee jaar haal je het Ad-diploma en mag je jezelf assistent logistiek manager noemen. Je kunt gaan werken of doorstromen naar de opleiding Logistics Management. Je studeert dan nog twee jaar om je bachelor te halen.

Twee personen op het terrein waar vrachtwagens laden & lossen.

Arbeidsmarktpositie na Ad Logistiek Management

Na de opleiding Logistiek Management ligt de arbeidsmarkt voor je open en kan je meteen na afstuderen aan het werk. Je kunt bij een grote en kleine distributiecentra terecht binnen vrijwel elke denkbare branche. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij commerciële bedrijven, (semi)overheidsinstellingen, zorginstellingen en evenementenorganisaties. Je kunt er ook voor kiezen om bij een logistiek adviesbureau aan de slag te gaan.

Je kunt aan de slag als

  • Hoofd bedrijfsbureau
  • Hoofd planning
  • Logistiek manager
  • Warehousemanager

Doorstuderen na je diploma?

Je kunt doorstromen naar de bacheloropleiding Logistics Management. Je start dan in het derde jaar, waarin je een traineeship loopt van een jaar. Tijdens dit traineeship werk je aan je strategische logistieke competenties en duik je dieper in de logistieke vakken. In het vierde jaar kun je zelf een studieprogramma kiezen, bijvoorbeeld een bedrijfskundige minor. Ook kun je een minor in het buitenland doen. Het laatste half jaar werk je bij een bedrijf aan je afstudeeronderzoek.

Buitenkant gebouw De Nieuwe Poort te Amersfoort

Interesse in de opleiding Logistiek Management?

Heb je nog vragen?