Alles is logistiek! We bestellen met z’n allen steeds meer online. Wil jij je verdiepen in hoe die bestelling zo snel en compleet bij jou thuis wordt afgeleverd? En wat komt er bij kijken om een apparaat te produceren? Waar komen grondstoffen vandaan, hoe ziet een supply chain eruit en hoe gaan we met het afval om? Tijdens de deeltijd Associate degree Logistiek Management leer je hoe het allemaal in z'n werk gaat.

De razendsnelle ontwikkelingen in de logistieke sector vragen om mensen die kunnen omgaan met veranderingen en hier verbeterkansen in zien. Om volgens planning en binnen budget te blijven werken, optimaliseer jij logistieke processen en teams continu. Met de focus op e-business en duurzaamheid, heb jij straks als allround logistiek professional een streepje voor.

Handig om te weten

Aanmelddeadline t/m 31 augustus
Startmoment 1 september
Lesdata Dinsdag volg je les op de HU. Daarnaast werk je minimaal 3 dagen bij een relevant bedrijf.
Studie-investering Afhankelijk van je voorkennis, werkervaring en huidige werkplek tussen de 20 en 40 uur
Collegegeld € 2530 (vrij van btw)
Dit is het minimale collegegeldtarief per jaar. Bereken welk tarief voor jou geldt.

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten. Of ga voor meer informatie naar de site van Leerwerkloket.

Locatie De Nieuwe Poort 21 Amersfoort
Diploma Associate degree-diploma
Toelating Bekijk de toelatingseisen
Croho-naam Ad Logistiek Management
Croho-code 80133
3 studenten bekijken de logistieke processen tijdens een werksituatie.
De opleiding

Lerend werken en werkend leren

De tweejarige Ad Logistiek Management geeft je de basis om aan de slag te gaan in een logistieke functie. De opleiding richt zich op werkend leren. Zo kun je direct toepassen wat je leert.

Twee personen op het terrein waar vrachtwagens laden & lossen.
Carrièreperspectief

Aan het werk of doorstuderen?

Na twee jaar haal je je Ad-diploma en mag je jezelf assistent logistiek manager noemen. Je kunt gaan werken of doorstromen naar de voltijd bachelor Logistics Management.

Aanmelden

Zin om te beginnen?

Je persoonlijke leerroute

Bij Hogeschool Utrecht studeer je flexibel. Samen met je studieadviseur bepaal je je eigen studietempo, de volgorde van modules en je toetsmomenten. Zo kun je je studie afstemmen op je werk- en privésituatie en kennisniveau.

Wat kost een hbo-opleiding?

Ben je benieuwd naar de kosten voor de Associate degree Logistiek Management in deeltijd? In de collegegeldmeter bereken je eenvoudig hoeveel collegegeld je betaalt.

Waarom Logistiek Management studeren bij de HU?

  • Je leert processen optimaliseren

    Binnen de logistiek is altijd ruimte voor verbetering en optimalisatie. Je leert logistieke processen te analyseren en oorzaken te achterhalen bij operationele problemen. Daarbij kun je op systematische wijze data gebruiken.

  • Toekomstbestendige opleiding

    De wereld verandert razendsnel door alle technologische ontwikkelingen. Dit heeft ook invloed op logistiek. Door ons grote netwerk in de praktijk spelen wij daar goed op in.

  • Vanaf dag 1 in de praktijk

    Vanaf je eerste studiedag werk je aan relevante beroepstaken die je toepast op je eigen werksituatie. Je gaat de uitvoering van logistieke processen plannen en coördineren en leert daarbij het budget bewaken.

Buitenkant gebouw De Nieuwe Poort te Amersfoort

Interesse in de opleiding Logistiek Management?

Heb je nog vragen?