Toelating

Wil je weten wat je nodig hebt om met de opleiding Ondernemerschap & Retail Management te starten? We hebben alle eisen voor je op een rijtje gezet, zodat je meteen kunt zien wat voor jou geldt. Heb je op de middelbare school het vak M&O (bedrijfseconomie) gevolgd, dan is dat een pre. 

Instroomeisen

Bij havo-profielen die niet toelaatbaar zijn, neem contact op met de intakecoördinator van Techniek (in verband met uitzonderingen).

E&M Direct toelaatbaar
N&T Toelaatbaar met Economie of M&O of Bedrijfseconomie
N&G Toelaatbaar met Economie of M&O of Bedrijfseconomie
C&M Toelaatbaar met Economie of M&O of Bedrijfseconomie

Bij vwo-profielen die niet toelaatbaar zijn, neem contact op met de intakecoördinator van Techniek (in verband met uitzonderingen).
E&M Direct toelaatbaar
N&T Direct toelaatbaar
N&G Direct toelaatbaar
C&M Toelaatbaar met Economie of M&O of Bedrijfseconomie

Je kunt starten met de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan Hogeschool Utrecht als je klaar bent met mbo (niveau 4).

Wil je meer weten? Kijk dan op de pagina over doorstuderen na mbo

Ben je 21 jaar of ouder en voldoe je niet aan de opleidingseisen? Dan mag je deze opleiding ook volgen als je het toelatingsonderzoek 21+ haalt. Schrijf je in via Studielink en geef je meteen op voor het onderzoek.

Om zeker te weten dat je de juiste opleiding kiest, doe je bij Hogeschool Utrecht een studiekeuzecheck. Zo verschijn je goed voorbereid aan de start.

Interieur gebouw Hogeschool Utrecht Padualaan 99, bibliotheek

Interesse in de bachelor Ondernemerschap & Retail Management?