Hoe help je iemand aan de baan die bij hem past? Of een bedrijf aan de juiste mensen? Ben jij geïnteresseerd in mensen en hun ontwikkeling? Tijdens de HBO-opleiding Human Resource Management (HRM) leer je mensen en organisaties het beste uit zichzelf te laten halen.
Video afspelen

De opleiding is echt iets voor jou als je zowel interesse hebt in de zakelijke als in de sociale kant van arbeid en organisatie. Daarbij heb je een brede belangstelling, inlevingsvermogen en ben je tactvol.

Voor ambitieuze studenten is het mogelijk de bacheloropleiding Human Resource Management in drie jaar te volgen. De inhoud van de studie is hetzelfde als die van de vierjarige opleiding, alleen ligt het tempo hoger.

aanmelden

Zin om te beginnen? Bekijk dan meteen hoe je je aanmeldt. Je kunt je aanmelding voor deze opleiding regelen tot 1 mei 2019.

Open dag 24 november 2018

Kom 24 november naar onze open dag. Je bent welkom tussen 9:30 en 15:00 uur.

01
Tijdens de opleiding Human Resource Management: voorbeeld van een lessituatie

Bouwen aan de organisatie van de toekomst

Tijdens de opleiding Human Resource Management ontdek je wat HRM allemaal te bieden heeft. Denk hierbij aan werving en selectie, HRD, arbeidsrecht, People Analytics, en duurzame inzetbaarheid. Je werkt met studiegenoten aan praktijkopdrachten, zoals bijvoorbeeld een wervings- & selectieplan of een adviesnota over talentmanagement.

02
Na de opleiding Human Resource Management: coachgesprek

Hands-on HR Business Partner met impact

Met alle kennis en praktijkervaring die je na de opleiding hebt, kun je in verschillende functies aan de slag. Bijvoorbeeld als als HR-adviseur, organisatieadviseur of recruiter.

Toelating

Je kunt starten met de opleiding Human Resource Management als je een havo-, vwo- of mbo-diploma (niveau 4) hebt. Ben je 21 jaar of ouder? Dan kun je een toelatingstoets doen. Bekijk hieronder de toelatingseisen.


Iets voor jou?

  • Je bent betrouwbaar

    Je kunt ethisch handelen met zaken als privacy-gevoelige informatie.

  • Je bent sociaal

    Je kunt goed luisteren en met verschillende soorten mensen omgaan.

  • Je bent tactvol

    In je toekomstige werk heb je veel met mensen te maken. Je kunt je inleven en tactvol communiceren met het oog op organisatiesensitiviteit.

Handig om te weten

Aanmelddeadline 1 mei 2019
Locatie Padualaan 101 Utrecht
Diploma Bachelor of Arts (BA)
Numerus fixus Nee

Contact