Veiligheid is een hot topic in onze samenleving. Of het nu gaat om het inschatten en beperken van veiligheidsrisico’s bij grootscheepse evenementen of het beschermen van privacy en informatiestromen: er is behoefte aan goedopgeleide professionals die in hectische tijden het hoofd koel houden en niet bang zijn om de regie te pakken.

Om je goed voor te bereiden op de praktijk, krijg je les van docenten uit verschillende hoeken van het werkveld. Na de studie kun je aan de slag in zowel de publieke sector (politie, gemeente, justitiële inrichtingen, ziekenhuizen, scholen), als de private sector (industriële bedrijven en adviesbureaus).

Voordelig studeren

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten.

Waarom bij de HU?

  • Altijd up to date en actueel

    Er is veel afstemming met het werkveld. In de opleidingen delen we de meest actuele kennis en inzichten met je over o.a. informatieveiligheid en privacy, crisisbeheersing en de veiligheid in de (groot)stedelijke omgeving. Ook extremisme en terrorisme zijn belangrijke onderwerpen.

  • Flexibele opleidingen

    Door de flexibele opbouw van de opleidingen bepaal je zelf het tempo en de vorm (online of bij de HU) van je studie. Een persoonlijke studiecoach biedt ondersteuning. Heb je al werkervaring in het veld? Dan hoef je voor een aantal vakken geen colleges meer te volgen.

  • Effectieve coaching en begeleiding

    Bij de HU staat jouw ontwikkeling als student en professional voorop. Daarom krijg je bij de start van je studie een coach die je gedurende het hele traject begeleidt. Zo kun je werk, studie en privé goed combineren.

Contact