De beschikbaarheid van grote hoeveelheden data heeft het vakgebied Finance ingrijpend veranderd. Dit heeft uiteraard direct gevolgen voor onze opleidingen. We besteden aandacht aan data-analyse en systemen die bedrijfsprocessen ondersteunen. Ook zorgen we ervoor dat onze studenten ‘tech savvy’ zijn en klaar voor de toekomst.

Veel van onze studenten komen terecht in een adviserende rol binnen een organisatie. Als voorbereiding hierop werk je tijdens de opleidingen aan je persoonlijke ontwikkeling en communicatievaardigheden. Andere competenties die we studenten willen meegeven zijn ondernemerschap en een onafhankelijke geest.

Voordelig studeren

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten.

Opleidingen in dit thema

Open avond

Behoefte aan meer informatie? Kom naar een open avond! Ga naar de open avond pagina voor de meest actuele informatie.

Waarom bij de HU?

  • Flexibele deeltijdopleidingen

    Wil je een bachelor in deeltijd volgen? Door de flexibele opbouw van de opleidingen bepaal je zelf het tempo en de vorm (online of bij de HU) van je studie. Een persoonlijke studiecoach biedt ondersteuning.

  • Combineer studeren en werken

    De bachelor Accountancy kun je bij de HU ook in een duale variant volgen. Vanaf het tweede jaar werk je drie dagen per week bij een accountantskantoor. De overige twee dagen heb je les. Zo heb je al flink wat werkervaring opgedaan als je klaar bent met je studie.