Binnen het thema Business zoeken we bewust naar samenwerking en partnerschap met andere afdelingen en vakgebieden, maar ook met instituten en organisaties buiten de HU. Door deze kruisbestuiving houden we de vinger aan de pols van de samenleving, waardoor we goed op de hoogte zijn van wat er speelt.

Zo zien we bijvoorbeeld dat globalisering en toenemende concurrentie vragen om creativiteit en ondernemerschap om snel in te kunnen spelen op de continu veranderende omgeving. Ook besteden we in de opleidingen veel aandacht aan sociale innovatie en duurzaamheid.

Voordelig studeren

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten.

Opleidingen in dit thema

Waarom bij de HU?

  • Zeer tevreden studenten

    Alle opleidingen hebben een Cedeo-erkenning. Dit betekent dat minimaal 80% van onze studenten aangeven dat zij tevreden of zeer tevreden zijn. We scoren overall een mooie 9,1. De master Project Management is door de keuzegids 2018 uitgeroepen tot topopleiding. 

  • Flexibele deeltijdopleidingen

    Wil je een bachelor of master in deeltijd volgen? Door de flexibele opbouw van de opleidingen bepaal je zelf het tempo en de vorm (online of bij de HU) van je studie. Een persoonlijke studiecoach biedt ondersteuning.

  • Losse modules of stapelen voor een mastertitel

    De master Project Management en onze post-hbo opleidingen bestaan uit modules die je ook los kunt volgen. Na elke module ontvang je een certificaat en heb je de mogelijkheid om te stoppen, of verder te gaan voor de volledige opleiding.