Toelating

Ben jij enthousiast over de deeltijdbachelor Technische Bedrijfskunde? Bekijk hieronder de toelatingseisen om te zien of je met de opleiding kunt beginnen.

Je kunt starten met de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde als je een mbo-opleiding (niveau 4) hebt afgerond. 

Je bent meteen toelaatbaar tot de opleiding Technische Bedrijfskunde als je een havo-diploma hebt met profielkeuze E&M, N&G of N&T. Heb je C&M gekozen? Dan ben je toelaatbaar als je Wiskunde A of B hebt afgerond.

Je bent meteen toelaatbaar tot de opleiding Technische Bedrijfskunde als een vwo-diploma hebt met profielkeuze E&M, N&G of N&T. Heb je C&M gekozen? Dan ben je toelaatbaar als je Wiskunde A of B hebt afgerond.

Een verplicht onderdeel van de aanmelding is de intake. Hierin wordt je vooropleiding, werkervaring en motivatie besproken en je studieplan bepaald. Zo vergroot je jouw kans om de opleiding succesvol af te ronden.

Ben je 21 jaar of ouder en voldoe je niet aan de toelatingseisen? Dan mag je deze opleiding ook volgen als je het toelatingsonderzoek 21+ haalt. Schrijf je in voor de opleiding via Studielink en meld je meteen aan voor het onderzoek.

Interesse in de bachelor Technische Bedrijfskunde?

Vragen over de opleiding?