Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en houd je je graag bezig met het maken van prognoses en slimme bedrijfsanalyses? Na de hbo-opleiding Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie) in deeltijd ben jij als finance professional een volwaardige adviespartner voor het management van het bedrijf bij financiële beslissingen.

De hbo-opleiding Finance & Control in deeltijd richt zich op zowel beginnende als ervaren professionals. De opleiding is opgebouwd rondom actuele thema's. Deze sluit je af met een concreet product, bestemd voor je eigen organisatie. Dit kan een tax-analyse zijn maar ook een financieringsplan of een diepgaande analyse van een jaarverslag. Tijdens de opleiding werk je niet alleen aan je professionele skills maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling, zodat jij straks het verschil kunt maken  

Professional met laptop bezoekt online informatieavond

Online informatieavond

Wil jij meer informatie of heb je nog vragen? Kom dan naar een Online informatieavond op 22 of 29 september van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Meld je direct aan

Handig om te weten

Aanmelddeadline t/m 14 augustus, t/m 30 september, t/m 31 december en t/m 28 februari
Start 4 keer per jaar: september, november, februari en april
Lesdata 5 lesdagen in een lesblok van 10 weken, deels op vrijdag (14.00 - 20.30 uur) en op zaterdag (10.00 - 16.30 uur)
Studie-investering Circa 15 tot 20 uur per week
Collegegeld € 2053 (vrij van btw)

Dit is het minimale collegegeldtarief per jaar. Bereken welk tarief voor jou geldt.

 

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten.

Locatie Padualaan 97 Utrecht, Padualaan 101 Utrecht
Diploma Bachelor of Science (BSc)
Toelating Bekijk de toelatingseisen
Croho-naam B Finance & Control
Croho-code 35520
Finance & Control, tijdens de opleiding

Een studie als een maatpak

Bij de deeltijdopleiding Finance & control leer je aan de hand van actuele thema's uit het werkveld. Wat je tijdens de lesdagen leert, breng je direct in de praktijk met een concrete opdracht op je werkplek. Dit noemen we "action learning".

Finance & Control, carriereperspectief

Aan de slag als finance professional

Als afgestudeerd controller/bedrijfseconoom ben je een deskundige op financieel gebied. Je beheerst de methodes en instrumenten om financiële analyses te maken en op basis daarvan een advies uit te brengen. Hiermee kun je doorstromen binnen je eigen organisatie, of kiezen voor een nieuwe uitdaging elders.

Online open avonden

Behoefte aan persoonlijk studieadvies? Ook in deze tijd staan we (online) voor je klaar! Kijk hier voor meer informatie. 

Aanmelden

Zin om te beginnen? Meld je direct aan!

Onze docenten en studenten zitten klaar om je persoonlijk advies te geven

Persoonlijk advies

Heb je een vraag? Neem contact op met Parttime Management Opleidingen via pmo@hu.nl. We helpen je graag verder!

Stuur direct een e-mail

Persoonlijke leerroute

Bij Hogeschool Utrecht studeer je flexibel. Samen met je studieadviseur bepaal je je eigen studietempo, de volgorde van modules en je toetsmomenten. Zo kun je je studie afstemmen op je werk- en privésituatie en kennisniveau.


Kosten

Ben je benieuwd naar de kosten voor de opleiding Finance & Control? In de collegegeldmeter bereken je eenvoudig hoeveel collegegeld je betaalt. Voor boeken en andere lesmaterialen ben je elk jaar ongeveer € 500 kwijt.


Waarom deze opleiding bij de HU?

  • Verzilver je werkervaring

    Heb je al de nodige werkervaring op hbo-niveau? Maak dan opdrachten of toetsen zonder de colleges te volgen. Zo studeer je snel en efficiënt.

  • Volg praktijkgericht onderwijs

    Het onderwijs sluit naadloos aan bij je werksituatie. In de praktijkopdrachten werk je aan een taxanalyse of financieringsplan dat je meteen kunt inzetten.

  • Werk aan je persoonlijke ontwikkeling

    Je werkt aan je professionele skills, maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Er loopt een speciale leerlijn door de hele studie.

"Het kunnen vertrouwen op een solide theoretische basis helpt mij nog iedere dag verder in mijn werk."

Colinda Roos (26)
Timòteo Bezemer, hbo-deeltijdopleiding Finance & control, Hogeschool Utrecht

"De flexibiliteit van de docenten is voor mij een pluspunt. Daarnaast zijn alle docenten enorm behulpzaam en toegewijde ervaringsdeskundigen."

Timòteo Bezemer (29)
Emma Jans, hbo-deeltijdopleiding Finance & control, Hogeschool Utrecht

"Alle docenten die ik tot nu toe heb gehad, zijn stuk voor stuk vakmensen die veel praktijkervaring hebben opgedaan in het bedrijfsleven en hier veel over kunnen vertellen."

Emma Jans (34)

Interesse in de bachelor Finance & Control?

Vragen over deze opleiding?