De evenementenmarkt groeit de laatste jaren enorm. Dat is niet zo gek, want een event is dé manier om een product of dienst goed onder de aandacht te brengen. Maar daar weet jij natuurlijk alles van, want jij doet niets liever dan festivals en andere events bezoeken. En wat is er nou leuker dan van je hobby je beroep maken? Bij de hbo-opleiding Ad Eventmanager leer je wat een event kan doen voor de communicatie van een merk of organisatie. Tijdens deze tweejarige Associate degree leer je de fijne kneepjes van het eventmanagement.

Alternatief voor open dag

De open dag is helaas afgelast. Maar we zijn druk bezig om je een alternatief te bieden. Lees meer op de pagina van de open dag.

Aanmelden

Zin om te beginnen? Meld je aan!

Tijdens de opleiding Eventmanager: studenten bereiden een evenement voor

Meer dan alleen maar organiseren

De tweejarige Ad Eventmanager geeft je de basis om als eventmanager aan de slag te gaan. De opleiding richt zich niet alleen op het organiseren van evenementen. Je leert ook creatieve concepten te bedenken voor organisaties of bedrijven.

Na de opleiding Eventmanager: voorbereiding evenement

Aan het werk of nog even doorstuderen?

Na twee jaar haal je het Ad-diploma en mag je jezelf (assistent) eventmanager noemen. Je kunt gaan werken, of doorstromen naar de opleiding Communicatie. Je studeert dan nog twee jaar om je bachelor of Communication te halen.

Toelating

Je kunt starten met de opleiding hbo Ad Eventmanager als je een havo-, vwo- of mbo-diploma (niveau 4) hebt. Ben je 21 jaar of ouder? Dan kun je een toelatingstoets doen.

Bekijk de volledige toelatingseisen >


Iets voor jou?

  • Je bent ondernemend en creatief

    Je steekt graag je handen uit de mouwen en weet altijd nèt weer iets anders te verzinnen.

  • Je werkt nauwkeurig met oog voor detail

    Er komt veel kijken bij het organiseren van evenementen. Het is belangrijk dat je alles goed in de gaten houdt.

  • Taal is echt jouw ding!

    Teksten voor websites, blogs, flyers, folders...je draait je hand er niet voor om! En ook daarin ben je creatief en nauwkeurig.

Handig om te weten

Aanmelden t/m 1 juni
Startdatum September
Locatie De Nieuwe Poort 21 Amersfoort
Diploma Associate degree-diploma
Numerus fixus Nee
Croho-naam AD Eventmanager
Croho-code 80031

Vragen over de opleiding?

Gerelateerde opleidingen