Portret Anoelle van Hooff

Annoëlle van Hooff

Onderzoeker

Annoëlle van Hooff is sinds 2022 ontwerper/onderzoeker bij het Lectoraat Co-Design. Zij richt zich met passie op het organiseren en faciliteren van co-design initiatieven binnen de domeinen van het onderwijs en de zorg, waar ze innovatie en samenwerking bevordert.

Annoëlle heeft de Communication Multimedia Design-opleiding aan de HU afgerond. Haar specialisaties in Human Centered en Inclusive Design schitteren in haar afstudeerproject, gericht op het inclusiever maken van Design Sprints. Nu volgt ze de masteropleiding Design Driven Innovation, waar zij haar expertise in het omgaan met complexe vraagstukken ontwikkelt.

Expertises

  • Human Centered Design
  • Inclusive Design & Research
  • Design Thinking

 

Met haar passie voor Human Centered en Inclusief ontwerp, is zij vaardig in het communiceren met creatieve professionals en teams om kennis en ideeën uit te wisselen. Zij wordt gedreven door de wens om ervoor te zorgen dat aan de behoeften wordt voldaan van ondervertegenwoordigde doelgroepen en hoopt dit door middel van praktijkgericht onderzoek en creatief co-design te bewerkstelligen. Zij wil krachtige oplossingen creëren die voldoen aan de behoeften van een zo groot mogelijke diversiteit aan mensen.

Naast onderstaande projecten werkt ze ook aan de HU-projecten "Blijvend Leren en Innoveren voor Jeugd in Utrecht" van de Kenniswerkplaats Jeugd Utrecht Stad en "Healthy Living in Utrecht after (minor) Stroke (HeLiUS)".Projecten

Wil je samenwerken of heb je een vraag?