Toelating

Je kunt de deeltijdopleiding hbo leraar techniek tweedegraads deeltijd volgen met havo-, vwo- of mbo-diploma. Of je krijgt een toelatingsonderzoek.

Instroomeisen Leraar Techniek tweedegraads

Heb je mbo-niveau 4 afgerond? Dan kun je de hbo-opleiding leraar techniek tweedegraads deeltijd volgen. Bekijk ook de pagina ‘van mbo naar hbo’.

Je kunt beginnen aan de deeltijdopleiding leraar techniek tweedegraads met een havo- of vwo-diploma, mits je een exact vakkenpakket had. Neem bij twijfel contact op met de intakecoördinator van deze opleiding: teamtechniek.ia@hu.nl.

Ben je 21 jaar of ouder en voldoe je niet aan de toelatingseisen? Dan mag je deze opleiding ook volgen als je het 21+ toelatingsonderzoek haalt. Schrijf je in voor de opleiding via Studielinkexterne link en meld je meteen aan voor het onderzoek.

Voordat je je inschrijft heb je een persoonlijk gesprek met een loopbaanbegeleider. Je bespreekt dan je wensen, motivatie, ambities en ervaringen. Deze worden dan gekoppeld aan de opleiding, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die de hbo deeltijdopleiding leraar techniek tweedegraads deeltijd je biedt.

Interesse in de bachelor Leraar Techniek tweedegraads?

Vragen over de opleiding?