Toelating

Je kunt de deeltijdopleiding hbo leraar Spaans tweedegraads volgen met havo- of vwo-diploma. Of je krijgt een toelatingsonderzoek.

Instroomeisen

Om toegelaten te worden tot de deeltijdopleiding leraar Spaans tweedegraads is het nodig dat je Spaans op niveau A2 (septemberinstroom) of B1 (februari-instroom) beheerst. Je kunt dit aantonen door middel van diploma's of certificaten. Maar er wordt ook nog een test gedaan om je kennisniveau te bepalen.

Heb je mbo-niveau 4 afgerond? Dan kun je de deeltijd hbo leraar Spaans tweedegraads volgen. Bekijk ook de pagina ‘van mbo naar hbo’.

Je kunt beginnen aan de deeltijdopleiding leraar Spaans tweedegraads met een havo- of vwo-diploma.

Ben je 21 jaar of ouder en voldoe je niet aan de toelatingseisen? Dan mag je deze opleiding ook volgen als je het toelatingsonderzoek 21+ haalt. Schrijf je in voor de opleiding via Studielink en meld je meteen aan voor het onderzoek.

Voordat je je inschrijft heb je een persoonlijk gesprek met een loopbaanbegeleider. Je bespreekt dan je wensen, motivatie, ambities en ervaringen. Deze worden dan gekoppeld aan de opleiding, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die de deeltijdopleiding hbo leraar Spaans tweedegraads deeltijd je biedt.

Interesse in de bachelor Leraar Spaans tweedegraads?

Vragen over de opleiding?