Toelating

Je kunt de deeltijdopleiding hbo leraar Frans tweedegraads deeltijd volgen met havo- of vwo-diploma. Of je krijgt een toelatingsonderzoek.

Instroomeisen Leraar Frans tweedegraads

Heb je mbo-niveau 4 afgerond? Dan kun je de deeltijdopleiding hbo leraar Frans tweedegraads volgen. Bekijk ook de pagina ‘van mbo naar hbo’.

Je kunt beginnen met de deeltijdopleiding hbo leraar Frans tweedegraads als je een havo- of vwo-diploma hebt. Voor je toelating met een havo-diploma is het wel een vereiste dat je Frans in je pakket had.

Ben je 21 jaar of ouder en voldoe je niet aan de toelatingseisen? Dan mag je deze opleiding ook volgen als je het 21+ toelatingsonderzoek haalt. Schrijf je in voor de opleiding via Studielinkexterne link en meld je meteen aan voor het onderzoek.

Voordat je je inschrijft heb je een persoonlijk gesprek met een loopbaanbegeleider. Je bespreekt dan je wensen, motivatie, ambities en ervaringen. Deze worden dan gekoppeld aan de opleiding, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die de deeltijdopleiding hbo leraar Frans tweedegraads deeltijd je biedt.

Voor vragen kun je direct contact opnemen met de intakecoördinator van deze opleiding: marleen.ijzerman@hu.nl.

Leraar Frans, gebouw Padualaan 97

Interesse in de bachelor Leraar Frans tweedegraads?

Vragen over de opleiding?